Lezbijski poljubac Katarine Radivojević

Nakon što je Katarina Radivojević otvoreno priznala da je u Ameriku otišla ne samo zbog posla, nego i zbog ljubavi, domaća javnost se prvi put detaljnije upoznala sa njenim životom “preko bare”. Jedan od detalja koji je privukao veliku pažnju je i priznanje lepe glumice da je, za potrebe jedne pozorišne predstave, morala da glumi lezbijku, te da se na pozornici ljubi sa drugom ženom.

– Igrala sam u jednoj predstavi. Dobila sam glavnu ulogu. To je bilo krvnički teško. Bila sam druga alternacija. To je jedna kubanska priča o dve devojčice koje se zaljubljuju jedna u drugu i sreću se posle 30 godina – zagolicala je maštu publici Katarina u emisiji “Ja to tako”, a potom dodala:

– Imam poljubac, ali mi nije bilo prijatno. Nikada meni kao glumici nije prijatno da to radim sa partnerom i to je normalno, ali, verujte mi da mi je još bilo neprijatnije da to radim sa ženom.

Zaintrigirani ovim otkrićem, detaljnije smo istražili pozorišnu aktivnost Radivojevićeve kako bismo saznali sa kojom ženom je razmenjivala nežnosti na sceni.

Reč je o Odalis Nanin, glumici, režiserki i dramaturškinji, čija je porodica tokom 60-ih godina prošlog veka, napustila rodnu Kubu i preselila se u Njujork. Nakon završenih studija drame u Londonu, pojavila se u brojnim serijama, TV reklamama i preko 30 pozorišnih komada postavljenih u Njujorku i Los Anđelesu.

Dobitnica je brojnih nagrada, a najviše joj laskaju ona priznanja koja potiču od strane LGBT zajednice koja je veliča kao najveću modernu latino-gej ikonu i aktivistkinju.

Predstava “Koža od meda”, u kojoj joj je partnerku igrala Katarina Radivojević, premijerno je prikazana 2007. godine.

Izvor: Puls online

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.