Kupio američki gradić i preimenovao ga u “Gay Hell”

Jutjub zvezda Ilaja Denijel kupio je američki gradić Hel i preimenovao ga u Gej Hel, dopustivši da se u njemu viore samo zastave duginih boja u znak protesta protiv odluke predsednika Donalda Trampa da američkim ambasadama zabrani da kače zastave LGBT zajednice tokom Meseca ponosa.

Kalifornijski komičar i reper pod pseudonimom “Lil Phag” objavio je na Tviteru fotografiju ispred znaka na ulazu u grad na kojem piše “Dobrodošli u Gej Hel, histerični grad u Mičigenu”.

“Od danas sam vlasnik Hela u Mičigenu, kupio sam ceo grad”, tvitnuo je s profila koji ima 600.000 pratilaca.

“Moj prvi potez kao vlasnika bila je promena imena grada u Gej Hel, Mičigen. Jedine zastave koje se smeju vioriti su zastave LGBTQ zajednice”, dodao je on.

Bela kuća nije dopustila američkim ambasadama da okače zastave duginih boja, što je podstaklo neka diplomatska predstavništva i državne guvernere da objave fotografije kancelarija ukrašene zastavama i duginih boja. Portparolka državnog sekretara Majka Pompea, koji se protivi istopolnim brakovima, potvrdila je zabranu prošle nedelje.

“Stav države jesda se s jarbola mogu vioriti samo američke zastave”, rekla je Morgan Ortagus na konferenciji za novinare.

Kompanija za prodaju nekretnina Re/Max oglasila je prodaju Hela za 900.000 dolara.

Danijel je na jedan dan u 2017. postao gradonačelnik Hela i u jednom od turističkih pamfleta objavio da je zabranjen ulazak heteroseksualcima.

“Želimo da zabranimo dolazak u naš grad heteroseksualnim pretnjama protiv kojih se borimo”, napisao je tada na Tviteru komičar i Jutjuber. “Heteroseksualci koji dolaze u naš grad se razmnožavaju, imaju više heteroseksualne dece koja mogu da preuzmu naša zakonita gej radna mesta … Hvala vam na saradnji u ovim teškim vremenima, zajedno ćemo opet učiniti Hel velikim”, napisao je Danijel.

Izvor: N1info

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.