Kristen Stjuart otkrila zašto se autovala

“Bila sam totalno ponosna”, rekla je Kristen.

Kristen Stewart se borila kao lavica da sačuva svoju bivšu vezu sa Robertom Pattinsonom van očiju javnosti, ali možda ste primetili da manje pazi poslednjih godina.

To je zbog toga što se glumica (26) javno izjasnila kao lezbijka i ponosna je što ta transparentnost ima pozitivan efekat.

U nedavnom intervjuu za londonski Sunday Times, ona je rekla da kada je izlazila sa Pattinsonom “javnost bila neprijatelj”.

“Mrzela sam ako su detalji mog života rašireni po širom svetu”, rekla je.

“Ali imajući na umu da je toliko očiju uprto u mene, iznenada sam shvatila da moj privatni život utiče na mnogo veći broj ljudi, ne samo na mene. Imala sam priliku da predam deo toga što je moje, da čak učinim druge osobe da se osećaju dobro, da misle dobro o sebi”.

Kada je Kristen shvatila da njene javne veze sa ženama mogu da imaju uticaja, ona je odlučila da se izjasni kao homoseksualka dok je prošlog meseca vodila Saturday Night Live.

I dok je ovaj trenutak bio malo skrajnut psovkom, što možete videti OVDE, njeno priznanje “da je tako gej”, bio je važan momenat.

“Iskreno, mislim da je to baš smešno”, rekla je za E! News u još jednom intervjuu.

“Tako sam strašno ponosna što mnogi ljudi kažu ‘Hvala ti’, a ja pomislim ‘Ne, hvala vama’. To je nekako zajedničko, pun krug”.

Izvor: MTV

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.