Kristen Stjuart o Sumraku: “To je tako gej film”


Kristen Stjuart, zvezda filmova “Sumrak saga”, koja je pre 15-ak godina zaludela svet, konačno je otkrila šta zaista misli o filmu koji ju je proslavio.

Glumica je tumačila ulogu Bele Svon, tinejdžerike koja se našla u ljubavnom trouglu između vampira Edvarda Kulena (Robert Patinson) i vukodlaka Džejkoba Bleka (Tejlor Lautner), a u nedavnom intervjuu za magazin Variety osvrnula se na svoju karijeru i filmu koji je zaludeo fanove širom sveta.

“To je tako gej film. Mislim, Isuse Hriste, Tejlor Lautner, Robert Patinson i ja. To je tako simptomatično i nije u redu. Sve je u opresiji, u želji za onim što će te uništiti. To je vrlo gotička, gej sklonost koju volim”, ispričala je.

ČITAJTE:  Janko Veselinović je o gej muškarcima pisao čak pre 130 godina

Podsetimo, Stjuart i Patinson su bili u vezi od 2009. do 2013., a glumica je u više navrata progovorila o problemu suočavanja sa svojom seksualnošću.

“Osećala sam veliku odgovornost, kao da sam bila iskreno zabrinuta ako nisam bila u stanju da kažem jesam li jedno ili drugo, jesam li onda na neki način odabrala neku stranu”, objasnila je jednom prilikom.

Glumica je trenutno u vezi sa scenaristkinjom Dilan Mejer, a verile su se 2021. nakon dve godine veze.

Izvor: B92


Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.