Kevinu Spejsiju preti doživotna robija?


Kevin Spejsi optužen je zbog seksualnog napada na trojicu muškaraca, zbog čega bi mogao da robija čak 20 godina, a glumac sve vreme kategorički odbacuje ove optužbe. Upravo zbog toga, on se danas našao pred porotom suda i Velikoj Britaniji.

Pred sudnicom u Londonu dočekali su ga mnogobrojni predstavnici medija kroz koje su pripadnici obezbeđenja morali da se probijaju da bi glumac došao u sudnicu. Tamo je samo potvrdio svoj identitet i adresu na kojoj živi. Rojters piše da prilikom davanja izjave nije pokazivao emocije.

“Gospodin Spejsi snažno odbacuje sve optužbe u tom slučaju”, rekao je njegov advokat Patrik Gibs sudu.

Gibs je takođe istakao kako je glumac odgovorio na sve optužbe pre tri godine u SAD, te da je u potpunosti sarađivao s istragom.

ČITAJTE:  Zvezda serije „Euforija“ ne želi više da glumi trans uloge

Ako bude proglašen krivim za seksualni napad, preti mu šest meseci zatvora i novčana kazna, ali drugo delo odnosa bez pristanka moglo bi dovesti i do kazne doživotnog zatvora.

Sud u Londonu je danas odredio američkom glumcu kauciju, preneo je CNN.

Spejsi nosi titulu jedne od najvećih holivudskih zvezda, a otkako su se u javnost pojavile optužbe na njegov račun, on vodi miran način života.

Nakon što su u javnosti isplivale optužbe za seksualno zlostavljanje, Spejsi je izbačen iz TV serije “Kuća od karata” i iz filma “Sav novac sveta”.

Podsetimo, Spejsi se tereti za četiri tačke optužbe za seksualni napad na trojicu muškaraca, te još jednu tačku za navođenje osobe na učestvovanje u penetrativnom seksualnom činu bez pristanka. Tužioci tvrde da je Spejsi naterao muškarca na oralni seks.

ČITAJTE:  Dokumentarac „Topli fim“ Dragana Jovićevića premijerno u Solunu

U optužnici se navodi da su se napadi dogodili između marta 2005. i aprila 2013. godine. Uključivali su jednog muškarca koji je sad u četrdesetim i dvojicu koji su u tridesetim godinama.

Izvor: B92


Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.