Kevin Spejsi dobio prvu ulogu nakon optužbi za zlostavljanje


Holivudski glumac Kevin Spejsi se vraća na filmski set nakon optužbi za seksualno zlostavljanje.

Holivudski glumac Kevin Spejsi (61) vraća se na filmski set nakon optužbi za seksualno zlostavljanje. Strani mediji pišu da u filmu “The Man Who Drew God” ima manju ulogu policijskog detektiva.

Producent filma, Luis Nero (44), potvrdio je te vesti, a ranije je hvalio Spejsijev glumački talenat.

“Jako sam srećan što je Kevin pristao da učestvuje u mom filmu. Smatram da je odličan glumac i jedva čekam da počne film”, rekao je Nero.

Kevinu je ovo prva uloga nakon niza optužbi za seksualno zlostavljanje koje su iznesene još početkom 2017. godine.

Glumac Entoni Rep (48) u oktobru 2017. otkrio je da je bio žrtva glumca Kevina Spejsija, i to kada je imao 14, a Spejsi 27 godina. Spejsi je rekao da se uopšte ne seća da je ikad upoznao Repa, ali mu se izvinio i ostavio mogućnost da je to učinio u pijanom stanju.

Onda se javilo još 15 drugih koji su tvrdili da su sa Spejsijem imali slična iskustva, od čega njih čak osam koji su upravo radili na seriji “Kuća od karata”, u kojoj je imao glavnu ulogu. Nakon pet uspešnih sezona snimanje je prekinuto u šestoj zbog skandala.

Spejsi je posle potvrdio da je gej, rekavši: “Imao sam veze i sa muškarcima i sa ženama, ali ja sam homoseksualac”.

Ukupno je imao šest optužnica, ali su se stvari zakomplikovale tokom izlaganja dokaza. Nekoliko žrtava je odustalo od sudskog gonjenja, u jednom slučaju nestao je ključni dokaz – telefon, a jedna od žrtava je u međuvremenu umrla od karcinoma, pa je tako prekinut i poslednji kazneni postupak protiv glumca.

ČITAJTE:  Nemačka obeštećuje ljude osuđene zbog homoseksualnosti

Izvor: B92


Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.