Karleuša: Neću dozvoliti da se pripadnici LGBT osećaju manje vredno


Evroprajd, koji je trebalo da se održi septembra u Beogradu, je otkazan, a sada se JK oglasila tim povodom na Instagramu.

– Isključila sam komentare zbog užasno bolesnih uvreda u komentarima onih koji se bore za “normalnost”. Valjda oni misle da je normalno mrzeti, vredjati i napadati. E pa neka svoj bes istresaju mami koja ih je tako vaspitala!

– Sa velikim žaljenjem sam prihvatila to da je Pride u Beogradu otkazan. Još strašnije mi je to što se u ovom trenutku dogadjaju nekakve litije gde se umesto ljubavi, tolerancije, jednakosti i slobode za sve, čuju reči mržnje pod maskom “normalnosti”! Mržnja nije normalna, mržnja je bolest. Beograd je grad koji voli i podržava sve ljude, bez obzira na njihovu boju kože, versko ili seksualno opredeljenje! Ja, kao Beogradjanka i kao najuticajnija i očigledno najhrabrija javna ličnost, nikada neću dozvoliti da se naši sugradjani pripadnici LGBT zajednice osećaju manje vredno, jednako ili slobodno! Mržnja nije odgovor i neću je tolerisati – napisala je Jelena ispod fotografije na kojoj je zastava duginih boja.

ČITAJTE:  Prvi put s ocem na Prajd

Izvor: Telegraf.rs


Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.