Kako je LGBT pobedio SNS


Otkad su čuli da je za funkciju premijera najvažnije da budeš po nečemu specifičan, da odudaraš od zatucane okoline, funkcioneri Vlade i Srpske napredne stranke poslednjih nedelja ponašaju se dosta čudnovato za ljude u njihovim godinama.

Gradonačelnik Novog Sada, šarmantni Vučević, recimo, dvaput je viđen kako ulazi na konsultacije sa Vučićem u kožnim pantalonama, nakarminisan, izlakiranih noktiju, sa roze loknastom perikom na glavi, sve u nadi da će u četvrtak uveče svi svetski mediji pod oznakom hitno izvestiti: “Srbija dobila prvog premijera travestita u istoriji”.

Nebojša Stefanović na konsultacije je odlazio triput sa dve baklje s kojima je sva tri puta oprljio obrve, ubeđen da će već u četvrtak uveče svi svetski mediji izvestiti: “Srbija dobila prvog premijera gutača vatre u istoriji, Nebojšu Stefanovića”.

Opet, Ivica Dačić u poslednje dve nedelje primetno vrcka dok hoda kroz zgradu Vlade Srbije, sve u nadi da će svetski mediji pod oznakom hitno u četvrtak javiti: “Srbija dobila prvog premijera u istoriji koji izrazito vrcka”

Maja Gojković već osam dana na posao dolazi preobučena u Elvisa Prislija, sve u nadi da će svi svetski mediji u četvrtak uveče javiti: “Srbija dobila prvu premijerku imitatora Elvisa Prislija u istoriji”.

Sa druge strane, Dušan Vujović primećen je na poslednjim sednicama Vlade maskiran u Merilin Monro, valjda u nadi da će svi svetski mediji u četvrtak uveče javiti: “Srbija dobila prvog predsednika Vlade imitatora Zorane Mihajlović”.

-Vujoviću, čoveče, pa šta će mi imitator Zorane Mihajlović za premijera, kad već imamo Zoranu Mihajlović, original – pitao ga je predsednik.

-Ali ja ne imitiram Zoranu Mihajlović, ja imitiram Merilin Monro! – ljutio se Vujović.

-Nađi nekog boljeg šminkera. Ovaj te upropastio! – objasnio mu je predsednik, koji mu je još na početku razgovora oko mandatara rekao: “Ma pusti to što si ekspert Svetske banke, moraš da bodeš oči, to mi je u ovom trenutku jako važno za proevropsku reputaciju!”

ČITAJTE:  Tabloidi napadaju udruženje "Da se zna" zbog navodne prodaje narkotika

Aleksandar Vulin se dvaput pojavio zagrljen sa Aleksandrom Vulinom na konsultacijama, sve u nadi da će u četvrtak uveče osvanuti naslovi: “Srbija dobila prvog premijera koji ima jednojajčanog blizanca!”

Jedino je Zorana Mihajlović smatrala da u životu treba biti ono što jesi, u nadi da će svi svetski mediji u četvrtak uveče javiti: “Srbija dobila prvu premijerku u istoriji koja liči na Dušana Vujovića maskiranog u Merilin Monro!”

Niko ne bi ni znao ko je i šta je lice Brnabić Ana, da prošlog avgusta, na predstavljanju novih ministara, novinarka režimskog tabloida nije Vučiću postavila sasvim sponatno naručeno pitanje sledeće sadržine: “Kako komentarišete to što se buduća ministarka državne uprave i lokalne samuprave javno izjasnila kao gej?”

Doduše, u tom momentu niko nije znao “who is A.Brnabić”, pa logično, niko nije znao ni da se javno izjasnila kao gej, ali je onoj novinarki tako rečeno da pita, a Vučić je u svom odgovoru pokazao da mu nije bitno da li se neko javno izjasnio kao Marsovac, Marijan Rističević, Liliputanac, Aboridžin, vukodlak, filatelista, gej, ljakse, rotarijanac ili magarac.

-Njena privatna opredeljenja me ne zanimaju. Ona je toliko fina i ljupka, i pitala me je, rekla je ‘ako vam to smeta, sigurna sam da će o tome sada da govore’ – objasnio je Vučić.

I onda su u četvrtak uveče svi svetski mediji pod oznakom hitno javili: “Srbija dobila prvu gej premijerku”, pa su ministri već počeli onoj novinarki da dostavljaju pitanja koja će sledeći put postaviti predsedniku.

-Kako komentarišete što ministar poljopriverde u slobodno vreme oblači mrežaste čarape sa halterima i voli da maše ljubičastom peruškom u izazovnom donjem vešu? – pitala je Vučića ona novinarka pitanje koje joj je dostavio lično ministar poljoprivrede, ubeđen da je to recept za uspeh.

ČITAJTE:  Gej mladić koji je pretrpeo policijsku torturu počeo štrajk glađu

-Njegova privatna opredeljenja me ne zanimaju. On je toliko fin i ljubak, i pitao me je, rekao je ‘ako vam to smeta, siguran sam da će o tome sada da govore’ – odgovorio je Vučić slobodoumno.

-A koliko je tačno da ministar ekologije voli da ga vezuju za krevet, ide na nudističku plažu i član je svingerskog kluba iz Stepojevca? – pitala je ona novinarka pitanje koje joj je dostavio lično ministar ekologije.

-Njegova privatna opredeljenja me ne zanimaju. On je toliko fin i ljubak, i pitao me je, rekao je ‘ako vam to smeta, siguran sam da će o tome sada da govore’ – odgovorio je Vučić, rutinski.

-A kako komentarišete što se ministar spoljnih poslova depilira ispod pazuha, čupa obrve, spopada kafe kuvarice i peva dok se tušira? – pitala ga je ona novinarka pitanje koje joj je dostavio ministar spoljnih poslova.

-Njegova privatna opredeljenja me ne zanimaju. On je toliko fin i ljubak, i pitao me je, rekao je ‘ako vam to smeta, siguran sam da će o tome sada da govore’ – odgovorio je Vučić, pokazavši, jelte, kako mu nije bitno da li neko u slobodno vreme oblači mrežaste čarape sa halterima, voli da maše ljubičastom peruškom u izazovnom donjem vešu, da li je član svingerskog kluba iz Stepojevca ili se depilira ispod pazuha.

-Ja znam da je veoma specifično što neko voli da ga vezuju za krevet ili što spopada kafe kuvarice, međutim to trenutno ne može da pokaže istinski evropski kurs naš vlade, koliko okolnost da je neko javno priznao da je gej! – objasnio je Vučić.

ČITAJTE:  Dragan Marković: Podneću zahtev da Srbija više ne učestvuje na Evroviziji

Ivica Dačić je onda duboko uzdahnuo: “Ljudi, kad malo bolje razmislim, ja sam izgleda gej! Samo taj osećaj ceo život potiskujem u sebi”, rekao je, kandidaujući se za sledećeg gosta emisije “Život priča”.

A Nebojša Stefanović je počeo da ne izbija iz solarijuma, pošto ima dojavu da će sledeći premijer, prema petogodišnjem planu predsednika Vučića, prvi put u istoriji Srbije biti crnac!

I već je spremio pitanje za onu novinarku.

-Kako komenatrišete što je Nebojša Stefanović javno priznao da je crnac? – pitaće novinarka predsednika za koju godinu, kada dođe vreme da Srbija dobije prvog premijera crnca u istoriji.

Dok Dragan Marković Palma noću krišom po jagodinskim fasadama piše grafite: “Ana voli Milovana”.

-Potpuno je svejedno da li je spreda ili otpozadi! – izjavio je tim povodom, a cela stranka Jedinstvena Srbija potpuno je fascinirana tom radikalnom promenom njegovog mišljenja.

To će trajati sve dok im na sledećem glavnom odboru ne objasne da Palma nije mislio to što su oni mislili.

-A neeee! To nikako ne znači da sam ja promenio svoje mišljenje o gejevima. Ja sam samo želeo da objasnim da se “Ana voli Milovana” isto čita i spreda i otpozadi – reći će Palma, prvi srpski političar koji je javno priznao da je drvolika biljka nerazgranatog debla.

Srpski narod, međutim, i dalje mnogo više ceni nekog ko javno prizna da je drvolika biljka nerazgranatog debla, pa im ništa nije jasno oko nove premijerke.

-Iz koje je ona stranke? – pitaju dežurni ispijači piva

-Nemam pojma, to je neka LGBT stranka, mnogo jača od SNS!

-Daj da se učlanjujemo na vreme!

Piše: Draža Petrović

Izvor: N1info


Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.