Jutjuber priznao da je slao neprimerene poruke maloletnicima


Kontroverzni jutjuber Džejms Čarls, još jednom se našao u “opasnim vodama”, nakon što ga je više maloletnika optužilo za neprikladne poruke sa seksualnim konotacijama. On je snimio video u kojem je ispričao svoju stranu priče.

“Takvi razgovori nikada nisu smeli da se dese, tačka”, rekao je jutjuber.

Priznao je u videu da je slao seksualne poruke dvojici 16-godišnjaka, što je samo jedan u nizu njegovih seksualnih prestupa i optužbi s kojima se bori poslednjih dana.

“Za to nema isprike i preuzimam potpunu odgovornost za to što se dogodilo”, dodao je Čarls.

“Verovao sam informacijama koje sam dobio, umesto da sam ih proverio. U obe situacije kratka pretraga njihovih javnih profila na društvenim mrežama bi mi otkrila njihove prave godine i tako se ti razgovori uopšte ne bi ni dogodili. Ali, nisam proverio informacije koje su mi dali i zbog toga je sve ovo jako nelagodno. Kao odrasla osoba na meni je da to proverim i zato nitko drugi, osim mene, nije kriv za sve što se dogodilo”, objasnio je u svojem obraćanju na Jutjubu.

“Dečacima želim da poručim da mi je žao što sam vas dodao, što sam flertovao s vama i jako mi je žao ako ste se ikad zbog mene osećali nelagodno”, rekao je.

Tokom 2019. godine, dvadesetogodišnji model Gage Gomez, optužio je Čarlsa za “seksualno uznemiravanje” i navodno “prisiljavanje na seks samo zato što je poznat”, iako je model eksplicitno naglasio da ga muškarci ne privlače.

Kasnije je još nekoliko tinejdžera, starosti između petnaest i šesnaest godina, tvrdilo da ih je Čarls nagovarao da mu šalju gole fotografije putem aplikacije Snepčet, te da je bio užasno uporan, arogantan, a nekima je navodno i pretio.

ČITAJTE:  Elektra Elite: Bivši dečko me je uveo u prostituciju

Izvor: Nova.rs


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.