Još jedna video poruka Kevina Spejsija


Kevin Spejsi vratio se na društvene medije nakon jednogodišnje pauze, u video poruci u kojoj traži “više dobra na ovom svetu”.

Spejsi, koji je protekle godine bio optužen za seksualno uznemiravanje i zbog toga izgubio ulogu u seriji “Kuća od karata” i neke druge projekte, vratio se društvenim medijima, tačno godinu dana od svog poslednjeg posta.

On je objavio video sličan onom koji je objavio prošle katoličke badnje večeri. Čini se da glumi lik Frenka Andervuda iz serije “Kuća od karata” (House of Cards).

U ovom videu Spejsi loži vatru pre nego što pogleda direktno u kameru da bi kazao svoj monolog.

“Niste zaista mislili da ću propustiti priliku da vam poželim srećan Božić? Bila je prilično dobra godina i zahvalan sam što mi se zdravlje vratilo. U svetlu toga, napravio sam neke promene u svom životu i voleo bih da vas pozovem da mi se pridružite”, rekao je.

ČITAJTE:  Nedopustive izjave ministra Malog o seksualnoj orijentaciji

Glumac je nastavio: “Dok ulazimo u 2020. godinu, želim da dam svoj glas za više dobra na ovom svetu. I da, znam šta mislite. Može li biti ozbiljan? Mrtav sam ozbiljan. I nije tako teško. Verujte mi”.

“Sledeći put kad neko uradi nešto što vam se ne dopada, možete ići u napad. Ali možete i da se suzdržite i uradite neočekivano. Možete ih…ubiti ljubaznošću”, dodao je.

Onda se čuje dramatični zvučni efekat.


Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.