Jelica Kovačević u ulozi lezbijke i ubice


Glumica Jelica Kovačević oduševila je gledaoce ulogom u filmu “Vir”, a trenutno svoj talenat pokazuje u predstavi “Iza zatvorenih vrata”, koja je na repertoaru pozorišta “Madlenijanum”, a našla se u ulozi lezbijke i ubice.

Uskoro na maloj sceni pozorišta biće prikazano izazovno delo, “Iza zatvorenih vrata” u režiji Milana Kovačevića koji u isti mah igra i Garsena. Glumci su u izazovima i bore se seksualnim žudnjama svojih likova.

Na probi ove izazovne predstave u svakom smislu, gde svaki lik za sebe odaje strastvenost i upečatljivost na paklenoj strani života, spoznali smo sa čime se sve glumci bore kako bi svojoj publici poklonili najbolji deo sebe.

Lezbijka koja voli neodoljivom strašću do ubistva, bludnica koja žudi samo za telesnim zadovoljenjem i ubija dete i kukavica koji iz straha muči ženu i izdaje sopstveni život.

ČITAJTE:  Autovao se niški glumac Uroš Milojević

Jelena Velkovski igra lik Estele, a Jelica Kovačević – Ines, koju je igrala Marija Crnobori sada već davne 1966. godine. Ovo delo će nakon 50 godinaponovo zaživeti na sceni Madlenijanuma u novom svetlu.

Scenski dizajn je rađen sa namerom da u potpunosti oboji ove likove, kostimi su glamurozni i ekstravagantni, a tome je doprinela Aleksandra Kovačević. Želja umetnika je da Sartrovu filozofiju donese savremenom čoveku u nameri da ga publika potpuno primi u svoje srce jer nas Sartr uči duhovnosti i putovanju duše.

Izvor: Kurir


Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.