Izašao novi spot Maneskina


Bend Maneskin je objavio novi spot za svoju pesmu “I wanna be your slave”, što u prevodu znači “želim da budem tvoj rob”.

Rok grupa se proslavila pobedom na Evroviziji, a publiku u Roterdamu su osvojili pesmom “Zitti E Buoni”. Za njih se takođe vezuje i situacija kada se u toku finala kamera približila frontmenu grupe, koji je pod naletom adrenalina i uzbuđenja napravio pokret koji je kasnije protumačen kao konzumiranje droge.

Pevač je to odmah te večeri i demantovao, ali prašina se toliko podigla da je morao da nakon sletanja u Italiju uradi test na narkotike. Njegovi demantiji su bili istiniti, ispostavilo se, i test je bio negativan.

ČITAJTE:  Ruska izdavačka kuća cenzurisala knjigu o Pazoliniju

Broj obožavalaca im se nakon toga sve više uvećavao, osvojili su celu Evropu, ali se za njih pročulo i do Amerike. Sada je ovaj bend sigurno planetarno popularan, a njihove pesme i obrade drugih pesama počele su da se vrte na skoro svim plej-listama radija u svetu.

Sada su odlučili da ovekoveče spotom njihovu pesmu, koja je postala hit odmah nakon osvajanja Evrovizije.

Frontmen grupe je međutim postao i seks-simbol, fanovi na društvenim mrežama su pronalazili njegove stare slike i masovno ih delili. Može se reći da je pevač poremetio “muške standarde” jer nekima se baš i nije dopao.

Izvor: B92


Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.