Ivan Begić se zbog privatnog seks snimka povlači iz politike


Nakon meseci ucena, psihičkog maltretiranja i pretnji, danas je pušten moj privatni snimak, koji se preko stranačkih baza naših protivnika šalje građanima i širi društvenim mrežama, objavio je Ivan Begić, odbornik PDP u Skupštini grada Banjaluka.

Tvrdi da mu je zbog istog snimka traženo pola miliona KM, a zbog pritisaka i pretnji koje trpi da se njegovo zdravstveno stanje naglo pogoršalo, piše Srpskainfo.

– Zbog svega toga danas sam ponovo kod psihijatra i ne osećam se dobro. U politiku sam ušao čista srca i iskrenih namera, ali prljava igra političkih protivnika više ne bira sredstva. Moj privatni video snimak poslali su mojim prijateljima, a najviše boli činjenica da su snimak poslali mojim roditeljima kojima je ozbiljno narušeno zdravstveno stanje. Oštro demantujem da video ima veze sa mojim saradnicima niti bilo kim iz javnog života. Iako smatram da svako ima pravo na privatni život, svestan sam odgovornosti koju imam kao javna ličnost, zbog toga se povlačim iz politike, predajem mandat odbornika i napuštam PDP – objavio je Begić.

Navedeni snimak od jutros kruži po privatnim čatovima na Viberu, Mesendžeru i drugim aplikacijama.

Izvor: Blic


ČITAJTE:  Vučić: Ne mogu da potpišem zakon o istopolnim zajednicama

3 comments

  1. Nisi lopov , nisi krimimalac ni šovinista ni bilo koja osoba kao većina političara ,a svi znamo i u Beogradu i B.Luci ko su i kakve su im biografije. A kada bi neko pokazao njihove video snimke bez obzira sa kim sa ,a jesu i te kako sa svakim bez obzira na pol, onda da li bi oni uradili takav čin da bi njima ili sličnima ispunili želje .Zato to i nisi treba učiniti ,ne zaboravi da si od takvih i bolji i snažniji u svakom pogledu.Povuci svoju ostavku i ne oprvdavaj se nikome , jer te nisu dostojni.

  2. Bas tako, dobar je Zakin Kommentar – Nema sta da se opravdavas ikome… Nisi izneverio gradzane.. Imao si sex, ko svi ostali…
    Deckom bar je sex snimka izasla,
    A zamislite sta bi bilo kad bi snimka kradze izasla nekome “moralnog” & ozenjenog politicara??

  3. Dobro, imao si sex, sa Stanivukovićem ili ne, ali mi nije jasna ta besomučna potreba da se sve snima .Kao opozicioni političar u RS si morao da znaš da se sve snimljeno može na kraju pustiti u javnost, a onda boli glava…Sad su mi mnogo jasniji oni natpisi u novinama “Tanja Savić i Stanivuković viđeni …” ili “Stanivuković zakupio čitav sprat hotela u provodu sa Tanjom Savić…” A u stvari to je bilo vreme kada su i tebe i njega intenzivno ucenjivali snimkom.I to mi nije jasno-ako te neko ucenjuje, prijavi policiji na vreme, a ne da taj neko objavi snimak…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.