Ispovest samohranog gej tate troje dece


Hose Rolon je homosekusalac i samohrani otac troje dece. Iako ga život nije mazio, našao je inspiraciju u roditeljstvu, a ovo je nejgova priča.

Oduvek je znao da ga privlači isti pol i Hose nikada nije slutio da će imati dece, ali život piše romane…

Njegov otac je prezirao homoseksualce što je mnogo uticalo na njegovo samopouzdanje.

– Hodaj kao čovek, a ne kao peder – priseća se on očevih reči.

Rolon je postao organizator venčanja i u tome je video svoju misiju. Ovaj samohrani otac iako na društvenim mrežama širi pozitivnu energiju, uvek nasmejan, pruža podršku roditeljima čija su deca homoseksualci, a iza svega stoji dramatična priča.

Naime, Hoseov suprug Tim Merel umro je u snu 2013. godine. Tada su već imali jednog sina, a u to vreme surogat majka njegovog supružnika bila je u drugom stanju i nosila bliznakinje.

Ono što je za Hosea bila užasavajuća pomisao jeste da neće uspeti da sam podigne troje dece bez svoje ljubavi koju je izgubio.

Na sahrani svog supruga održao je oproštajni govor pred svima i obavestio ih da će biti otac troje dece. Dobio je podršku i to je dosta zančilo.

Danas uživa u roditeljstvu, ne obazire se na zlurade komentare i bolji je i posvećeniji otac od mnogih koji žive lažne živote u hetero brakovima.

– Mi smo jedni drugima podrška, od usamlejnog čoveka postao sam neko ko ima sjajnu porodicu punu ljubavi – rekao je Hose.

(Telegraf.rs)


ČITAJTE:  Pokrenuta prva LGBT+ platforma za digitalno bankarstvo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.