Ima dva oca i mlione


Ona nosi samo odeću skupocenih brendova i čini se kao da je član porodice Kardašijan.

18-godišnja Safron Druit Barlou nije ni glumica, ni manekenka ili nešto slično, a ima džeparac od 5.000 funti mesečno (oko 5.600 evra).

Safron je ćerka dva milionera, Berija i Tonija Druit-Barloua, prvog gej para iz Velike Britanije koji je dobio decu uz pomoć surogat majke.

My beautiful family x

A post shared by Barrie Drewitt-Barlow (@donbarrie) on


Safron i njen brat blizanac Aspen začeti su jajnim ćelijama Trejsi Mekun, a trudnoću je iznela sasvim druga žena Rozalind Belani. Beri je otac jednog deteta, a Toni drugog.

Povodom svog 18. rođendana, Safron je otkrila kako izgleda njen ekstravagantni život.

Garderoba joj vredi milione, a ima dovoljno cipela da može svakog dana da nosi drugi par. Isto važi i za torbe. Nosi i najfiniji nakit, uključujući i Faberžeov prsten koji košta oko 400.000 funti.


“Znam da imam neverovatnu sreću. Tata i tatica vole skupe i fine stvari i to je nešto što su preneli i na mene”, rekla je Safron objasnivši da jednog oca zove tata, a drugog tatica.

Iako dobija oko 5.000 funti mesečno, kaže da ne može u životu samo na to da se osloni.

“Rekli su mi da iako vole da me razmaze, vreme je da nađem posao. Oni su sami stekli svoje milione i žele da i ja budem uspešna”, kaže Safron.


Berijevo i Tonijevo bogatstvo se procenjuje na 40 miliona funti koje su stekli kroz različite poslove, naročito zahvaljujući kompaniji koja se bavi medicinskim istraživanjima.

ČITAJTE:  Elton Džon ima novi album: Na njemu je 16 pesama, gostuju svetske zvezde

Uprkos tolikom bogatstvu, svojoj deci su jasno stavili do znanja da će skoro sav novac ostaviti u dobrotvorne svrhe.

Safron je već pokrenula i svoju liniju kozmetičkih proizvoda. Iako su joj roditelji pomogli sa početnom investicijom od milion funti, Safron kaže da će im sve vratiti.

Gucci baby x

A post shared by Barrie Drewitt-Barlow (@donbarrie) on


Izvor: Kurir


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.