Ima dečka i “beže” dalje od Balkana


Popularni bosanski izvođač sevdalinki Božo Vrećo (33) pronašao je dečka s kojim namerava da se preseli u jednu evropsku zemlju koja ima tolerantan stav prema istopolnim partnerima.

“Ljubav mi se zaista desila kad sam najmanje očekivao. Želeo sam ljubav, molio sam se Bogu da se pojavi neko, i sada sam u vezi. Sasvim spoznatno smo se upoznali, a onda se dogodio taj jedan pogled nakon kojeg smo znali da smo srodne duše. Divno je što sam uspeo da stvorim intimni svet sa svojim partnerom pored toliko koncerata, putovanja i obaveza. Sad maštamo o zajedničkom životu”, rekao je Božo u intervjuu za “Gloriju”.

Uprkos tome što je izgradio ime i respektabilnu muzičku karijeru, Vrećo ističe da će sa svojim emotivnim partnerom uskoro napustiti Balkan i skrasiti se u jednoj toploj evropskoj zemlji koja je, po njegovom priznanju, “izabrala” njih kada su tamo boravili.

ČITAJTE:  Kristen Stjuart o Sumraku: "To je tako gej film"

“Nas dvojica već razmišljamo o preseljenju sa ovim naših prostora. U Bosni su već navikli na mene, ali ne mogu reći da sam stoprocentno siguran da bi ljudi prihvatili njega kao mog životnog partnera sa svim našim zajedničkim javnim pojavljivanjima. Divno je što zasad sve ide spontano i što se volimo. Želimo da živimo zajedno i svijamo naše gnezdo daleko od svega što se oko nas događa. Na Za zajednički život izabrali smo jedan grad u kojem godišnje ima više od 300 sunčanih dana, što nam se čini savršenim ambijentom za novi početak”, zaključio je muzičar.

On se uveliko sprema za koncert u Kolarcu zakazan 10. maja, gde će, kako kaže, u publici biti i njegov dečko.

ČITAJTE:  Bosanac uhapšen nakon što ga je gej sin optužio za prisilnu ženidbu

“Naravno da će on biti uz mene tokom moje avanture sa beogradskom publikom, Potrudiću se da ga dobro sakrijem od radoznalih pogleda.”

Izvor: Mondo


Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.