Glumac u 95. godini otkrio javnosti da je gej


Britanski glumac Stenli Bakster napisao je memoare u kojima je otkrio svoju seksualnu orijentaciju, ali i kako je njegova supruga reagovala na tu situaciju.

Britanski glumac i komičar je odlučio u 95. godini da javno otkrije svoju seksualnu orijentaciju i rekao da je homoseksualac. Dugo je bio u braku sa svojom voljenom suprugom, koja je ostala s njim iako je znala da on voli isti pol.

Bakster je napisao memoare “Real Stanley Baxter” u kojima čitaocima otkriva nepoznate detalje svoje intime i piše da kolegama s kojima je glumio i produkcijama s kojima je radio nikada nije otkrio da je homoseksualac i da je tokom cele karijere krio tu informaciju.

Pisao je i o tome kako je njegova seksualna orijentacija uticala na njegov brak sa suprugom Mojrom, koja je preminula 1997. godine.

ČITAJTE:  Autovao se niški glumac Uroš Milojević

Još dok je bio u vezi s Mojrom, bio je svestan da voli muškarce, pa kada je ona htela da ozakone svoju vezu, on je odlučio da raskine s njom.

Međutim, Mojra je bila uporna i htela je da ostanu zajedno i tada joj je Stenli priznao da je homoseksualac.

Bio je uveren da će nakon toga odustati od ideje braka, ali Mojra je svejedno htela da se venčaju – čak je i pretila kako će se baciti kroz prozor ako je ostavi.

Tako su se na kraju venčali, a od početka braka glumac je kući dovodio muškarce uz blagoslov svoje supruge.

Izvor: B92


Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.