Glumac Brendon Flin luduje po gej žurkama u Beogradu


Brendon Flin, jedan od najpopularnijih glumaca mlađe generacije koji se proslavio ulogom u jednoj od najgledanijih Netfliksovih serija “13 razloga zašto”, trenutno boravi u Beogradu, gde se na setu priključio svom starijem kolegi Danijelu Krejgu na snimanju drugog dela filma “Nož u leđa”.

Slobodno vreme u pauzi snimanja filma Flin je iskoristio da s prijateljima i saradnicima na ovom projektu prošeta i malo bolje upozna Beograd, ali i da proveri kakav je beogradski noćni život, o kojem je imao prilike da čuje i ranije od svojih prijatelja koji su već boravili ovde.

Naš izvor, koji je bio za petama glumcu otkad je stigao u Srbiju, otkriva da je Brendon oduševljen Beogradom, ali i šta je sve bio u prilici da vidi i radi dok nije boravio na setu u jednom studiju na periferiji Beograda.

ČITAJTE:  Prvi festival lezbejske umetnosti u Beogradu

– Malo je reći da se Brendonu sviđa Beograd. Svima priča je da je ovde tako dobra atmosfera i da ovaj grad živi kao da u njemu nema koronavirusa. Uporedio ga je s Njujorkom, kaže da je taj vajb samo tamo osetio i da će se i privatno vratiti čim mu se bude ukazala prilika.

Inače, Flin uživa u ispijanju jutarnje kafice u srcu grada, a jedan vreli beogradski dan je iskoristio i da ode do otvorenog bazena u centru. Najnormalnije je legao na beton s peškirom, i to bez suncobrana. Mlađi su ga odmah prepoznali i od šoka su počeli da viču i poželeli da se slikaju s njim, ali je on to ljubazno odbio, zamolivši za malo privatnosti. Ipak, nije mu smetalo što ga snimaju, to mu je sve bilo simpatično. Tu je proveo neko vreme, sunčao se i plivao, a zatim je otišao do hotela, kako bi se odmorio i spremio za ostale obaveze – priča izvor.

ČITAJTE:  Kako su “majmunske boginje” opet probudile homofobiju

Žurka na kojoj se pojavio, a s koje vam donosimo ekskluzivne fotografije iako je snimanje bilo strogo zabranjeno, bila je privatna i na njoj su mahom bile osobe homoseksualne orijentacije.

– Ta žurka je bila “top sikret”. Sve se dešavalo na jednom brodu koji su iznajmili, gde se nije moglo ući bez pozivnice. Mahom je bila prisutna gej populacija, ali i nekoliko Brendonovih prijatelja i članova produkcije koji su želeli da se dobro provedu. Svi koji su bili morali su, pored pozivnica, da imaju i dokaz o vakcinaciji ili negativan PCR test, pošto je Flin u paničnom strahu od korone. On je uživao, totalno se opustio, svidela mu se jako i naša muzika.

ČITAJTE:  Pastor u Teksasu propovedao da gej osobama treba pucati u potiljak

Vrlo brzo se i raskomotio, pa je ostao samo u majici bez rukava. Malo je i popio, baš mu je prijao izlazak. Pojedini gosti su ga i muvali, slali su mu šampanjac, međutim, sve je ljubazno odbio, jer je zauzet i nije mu padalo na pamet da vara partnera. U jednom momentu, kad se fotografisao na palubi, malo je falilo da upadne u reku, ali je sve prošlo kako treba – završava izvor.

Podsetimo, Brendon je pored posla kojim se bavi širokoj javnosti poznat i kao bivši dečko britanskog muzičara Sema Smita, a svetski mediji već neko vreme spekulišu da je u ljubavi s kolegom, glumcem Ričardom Madenom.

Izvor: Kurir


Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.