Gej muškarac prvi put na naslovnici „Plejboja“


Američki erotski časopis “Plejboj” objavio je kako će izgledati njihova najnovija digitalna naslovnica, a krasi je influenser Bretman Rok, prvi gej muškarac koji je dobio tu čast.

Jedini muškarac koji je samostalno zauzeo „Plejboj“ naslovnicu bio je osnivač časopisa Hju Hefner i to tek 2017. godine kao vrsta počasti nakon smrti. Svi muškarci koji su se pre pojavljivali na „Plejboj“ naslovnici, kao što je recimo Donald Tramp, bili su u društvu zečica.

Rok se takođe razlikuje od drugih muškaraca na Plejboj naslovnici time što je sam obučen kao zečica. Na sebi ima korset, najlonke i cipele na visokoj peti, a tu su i tipični detalji, crna leptir mašna, bele manžetne i zečje šape i repić.

ČITAJTE:  SAD dobile gej predsedničkog kandidata

„Plejbojev sam zečić“, napisao je Bretman uz fotografije naslovnice „Plejboja“, a iste fotografije podelio je i službeni Tviter profil časopisa.

Dvadesettrogodišnji Rok proslavio se kao influenser sa svojim poučnim videima o šminkanju.

„Tajm Magazin“ ga je proglasio jednim od 30 najuticajnijih tinejdžera 2017., a 2019. godine bio je na naslovnici „Gej Tajms“ časopisa.

Izvor: Nova.rs


Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu.

One comment

  1. Ja ne volim da nosim cipele na visokoj peti ali volim da nosim haljine i da sminkam usta .Ja nisam gej vec samo volim tako da izgledam.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.