Gej bordel u fudbalskom klubu


Mediji iz Argentine javljaju kako je 19-godišnji mladić, čije ime nije spominjano, u klubu otvorio bordel u kojem je dečake prodavao za novac.

Mladići bi za seks sa odraslim muškarcima dobijali novac, a vođa celog kupleraja je za sve to dobija deo zarade. Cela operacija trajala je četiri meseca dok sve nije izašlo u medije.


Ono što je poznato jeste da je reč o fudbaleru koji nastupa za velika argentinskog fudbala Independijente u kojem su karijeru počeli neki od najvećih golgetera današnjice poput Serhia Aguera.

ČITAJTE:  Optužen konobar koji je 2012. u Čakovcu naterao tinejdžera da ga zadovolji

Priču je prvi u etar pustio argentinski novinar Gustavo Grabia, a ona se proširila poput požara. Klub je potvrdio da se jedan od dečaka poverio treneru i da je na taj način skandal otkriven.


Sve se odvijalo u klupskom hotelu, a osumnjičeni 19-godišnjak na prostituciju je prisilio najmanje pet dečaka od 15-16 godina.

Mladić je izbačen iz kluba iz kojeg su udaljene i njegove žrtve, a ceo slučaj je preuzela policija koa će otkriti postoji li još neko iz kluba da je umešan u ovaj skandal.

ČITAJTE:  Preminuo Đurica Stankov! Decenijama se borio sa HIV infekcijom i protiv stigmatizacije obolelih

Izvor: Kurir


Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.