Gej afere u seriji o seks industriji


Ova serija je svakako privukla veliku pažnju publike. Pitanje je samo da li zbog tematike samog ostvarenja ili zbog eksplicitnih scena koje u njemu preovlađuju. “The Deuce” za samo nekoliko meseci oduševile su mnoge.

Ova serija prati priču o seks industriji, a prikuplja sve više fanova širom sveta. Poslednja epizoda, emitovana proteklog vikenda, izazvala je velike kontroverze.

U njima glavna glumica Megi Gilenhal tumači samohranu majku koja postaje prostitutka kako bi prehranila ćerku. O zanosnom odnosu između nje i koleginice, mnogi pričaju. Milovanje, golo poprsje i savršena tela i te kako su privukla pažnju.

Ipak, scena koja je ostavila bez teksta je ona u kojoj je glavna glumica sa klijentom koji se iživljava nad njom. Verodostojnost situacije su preneli brutalnim seksom koji je, prema ocenama filmskih kritičara, urađen na izvandredno profesionalni urađen.

ČITAJTE:  Linkoln je spavao s više muškaraca nego žena

Inače, čitava serija obiluje scenama seksa koje su ponekad itekako žestoke, a u kadru se često mogu videti muški i ženski polni organi. Glavni lik je često i žrtva fizičkog zlostavljanja što je u seriji prikazano vrlo realistično, te je još jedan razlog zbog koga ova serija izaziva šok i nevericu.

Izvor: Blic


Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.