Fudbal je carstvo lepih žena, zato se igrači homoseksualci kriju


Belgijski fudbaler Rađa Naingolan ne prestaje da iznenađuje svojim izjavama, ono što je rekao šokiralo je fudbalski svet. Iako napravio dobre partije na terenu, sve je palo u vodu, jer van terena kao da ne ume da se suzdrži, da ne izgovori nešto nepotrebno.

To je u neku ruku i rezultiralo tome da se ne nađe na spisku Roberta Martineza za odlazak na Mundijal u Rusiju. Prvo čime je iznenadio bio je Novogodišnji snimak na kome je svašta pričao, onda su usledile loše partije za Romu i karijera je odjednom krenula nizbrdo.

-Fudbalere homoseksualce bi bilo sramota da se otkriju. Jednostavno bi završili karijeru, jer fudbal nije kao društvo u kome je to prihvatljivo. Ovde bi jednostavno bili razapeti jer je fudbal carstvo lepih žena kaže Rađa.

ČITAJTE:  Tim sa pet transrodnih osoba dominirao na turniru ženskih ekipa

-Sve hoće da spavaju sa mnom, teško je da kažem ne. Bez obzira što imam devojku? Pa, ja nisam anđeo, bitno je da ništa ne izađe u javnost, da se ne sazna – dodao je Naingolan.

– Da mogu, sada bih prekinuo karijeru, jedva čekam da se završi. Neću da budem ni stručni konsultant, ni menadžer, da ne pričam o treneru, jedino što želim je da napustim fudbal zauvek, kad završim karijeru – iskren je, ako ništa drugo Belgijanac, da nije para, odmah bi prestao da igra.

Izvor: Telegraf.rs


Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.