Era Ojdanić navodno ima 30 godina mlađeg momka


Folker Era Ojdanić poznat je po svojim otvorenim ljubavnim aferama i zavođenju maloletnica, čime se i sam više puta hvalio. Međutim, poslednjih dana, domaći mediji pišu da je folk pevač navodno u vezi sa trideset godina mlađim momkom, kome je kupio i stan, kako bi mogli da se viđaju u privatnosti.

– Erina veza sa tim momkom počela je pre nešto manje od tri godine. Upoznali su se na jednoj proslavi van grada, kada mu je Era prišao i započeo neobavezan razgovor. Mladiću ni na kraj pameti nije palo da Ojdanić ima takve sklonosti, ali kada ga je u razgovoru pitao za broj telefona, sve mu je bilo jasno – kaže izvor za “Alo” i otkriva kako je počelo njihovo druženje.

– Počeli su da se viđaju u nekom udaljenom motelu kako ih niko ne bi video. Na početku su samo spavali zajedno, ali kada se folker zaljubio, njih dvojica su počeli češće da se viđaju. Posle manje od tri godine odnosa, ljubavniku je kupio stan od 45 kvadrata – dodaje isti izvor.

– Taj momak je iskoristio Erinu opsednutost njime, ali i strah da će otići, i obrlatio ga pričom da je nezadovoljan time što se viđaju po manjim mestima i selima, te da je vreme da imaju stan u kojem će se viđati. Rekao mu je da ga voli, ali da mu ne pada na pamet da najbolje godine troši na vezu sa čovekom koji je u osmoj deceniji jer će ostati na ulici ako nešto krene zlu. Ljubavnik je na nekoliko nedeja prestao da mu se javlja da bi ga omekšao, posle čega je Era odlučio da mu kupi stan i tako ga zadrži – kaže izvor blizak folkeru i ističe da su Ojdanićevi najbliži bili šokirani saznanjem da je ljubavniku kupio stan, pored dvoje dece koje ima.

ČITAJTE:  Šta je “Drag Race” i zašto je ovaj šou toliko popularan

Era Ojdanić ipak negira ovakve tvrdnje, i u svom stilu kaže da su sve obične budalaštine.

– Drago mi je kad čujem da sam toliko bogat čovek da ljubavnicama i ljubavnicima kupujem nekretnine. Stanove i lokale kupujem da imaju moja deca, ne tuđa. Što se tiče toga da me je neki ljubavnik ojadio za stan, mogu samo da kažem da sam ja tobdžija i da ako je kriza u gej populaciji mogu da razmislim da pomognem, pa da nekoga opalim. Zna se da ja volim žene, a ako se posle svih ovih godina ne zna, neko ima ozbiljan problem s procenjivanjem – kaže Era za “Alo”.

Izvor: Blic


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.