Elton Džon: Seks, droga i turneje


Slavni pevač i kantautor Elton Džon dao je svoj komentnar na film “Rocketman”, snimljen prema njegovom životu, a posebno se osvrnuo na detalje o svojoj seksualnosti i zavisnosti o drogama.

Pevača u filmu glumi mladi britanski glumac Taron Egerton, a njegovog prvog ljubavnika Džona Rida, glumac Ričard Maden. U filmu je prikazana i scena njihovog prvog seksa, za koju Elton kaže da se baš tako dogodila. Reč je o prvoj sceni homoseksualnog seksa u nekom široko populatnom filmu.

“Ponosan sam na tu činjenicu. Možda se nekim ljudima neće svideti i to mogu da razumem, ali da toga nema u filmu osećao bih se kao da varam ljude. Moram da budem iskren, ako pričam svoju priču. Bilo je to kada sam imao 23 godine, dotad sam bio nevin. Očajno sam želeo da me neko voli i da imam fizičku vezu”, rekao je on.

ČITAJTE:  Elton Džon postao EGOT

Njegov prvi ljubavnik Džon Rid je bio njegov menadžer.

“Kad sam odrastao, otac mi je rekao da ću oslepeti ako budem masturbirao. Kad sam sa 13 godina dobio naočare, pomislio sam: ‘O Bože, to se dešava!’. Kada sam prvi put ležao sa Džonom u svom naručju, osećao sam se kao da sam konačno normalan”, rekao je pevač.

Film prati život Eltona Džona tokom šezdesetih i sedamdesetih godina prošlog veka, i obiluje detaljima u vezi sa njegovom zavisnošću o kojoj je uvek otvoreno pričao.

“Iako sam bio u užasnom stanju dok sam se drogirao, nastavio sam to da radim. Snimanje albuma, odlasci na turneje i muzika su me održali u životu. Da sam prestao, više ne bih bio ovde. Teško mi je da gledam to, jer zaista ne želim da se vraćam u to vreme”, kaže Elton.

ČITAJTE:  Modni mogul navodno godinama silovao mladiće

Danas 72-godišnjak, Elton Džon je u srećnom braku sa Dejvidom Farnišem. Imaju dvojicu sinova, Zaharija i Elajdžu.

“Još uvek imam tamnu stranu, ali to ne traje dugo, jer imam Dejvida i decu. Kad su sinovi oko mene, nikad se ne osećam loše. Nikad nisam mislio da bih mogao da budem u vezi 25 godina, pošto su mi sve veze pucale zbog droge”, rekao je pevač.

Izvor: B92.net


Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.