Ejmi Vajnhaus je imala problem sa svojom seksualnošću


Katriona Gorlej, nekadašnja ljubavnica pevačice Ejmi Vajnhaus koja je umrla pre 10 godina, tvrdi da je pevačica uvek imala problem sa svojom seksualnošću.

Katriona je bila jedna od najbližih Ejminih prijateljica, a kako kaže, imale su “nedefinisanu” vezu i mnogo su se volele, što je pevačicu zbunjivalo. Ona je iskreno za “BBC” govorila o Ejmi, pa priznala da je sama znala da je lezbijka jer je sa 20 godina imala vezu, ali pevačica još nije.

“Ejmi je pisala citate dok sam spavala, pisala je kako sam najlepša devojka koju je videla, pa se i pitala kako sam tako lepa i kad spavam i kad sam budna. Naša veza bila je posebna”, kaže Katriona.

ČITAJTE:  „Striperi renoviraju“ na HGTV-u

Katriona se prisetila i kada se Ejmi šalila da postaje lezbijka posle 4 likera.

“Ljudi nisu shvatali koliko je volim i koliko mi je stalo, kao i da bih učinila sve što je u mojoj moći da ona bude srećna”, dodala je Ejmina nekadašnja ljubavnica.

Druga Ejmina prijateljica, Naomi, je njihovu vezu opisala kao “decu koja trče po Londonu i rade nestašne stvari za koje ne žele da saznaju njihovi roditelji.” Prijatelji su se stalno šalili oko toga što su Ejmi i Katriona “u vezi”.

Ejmin otac priznaje da se njegova ćerka borila sa mentalnim problemima, te da je cela porodica pokušavala da otrgne Ejmi od alkohola i droge, ali da im nikako nije polazilo za rukom.

ČITAJTE:  Francuski di-džej napadnut u Hrvatskoj jer je gej

“Bilo je užasno gledati kako vaše dete pred vašim očima umire i nestaje. Mogla sam samo da gledam i čekam,” kroz suze je ispričala Ejmina majka Dženis.

23. jula 2011. godine, Ejmi je pronađena mrtva u njenom stanu u severnom Londonu. Pored nje su bile 3 prazne boce votke. Imala je 27 godina.

Izvor: Kurir


Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.