Džasi Smolet se nakon skandala vraća u seriju Empire

Posle skandala koji je potresao javnost, osramoćeni glumac će se vratiti u seriju iz koje je zbog tog skandala i izbačen!

Čovek koji je obmanuo javnost, policiju, istražne organe i zadao udarac pravima LGBT zajednice i Afroamerikanaca, biće vraćen u seriju koja ga je proslavila.

Džasi Smolet (36) je platio dvojici braće iz Nigerije da ga napadnu, zatim je samom sebi naneo povrede i prijavio to kao napad iz mržnje pošto je Afroamerikanac i homoseksualac.

Smolet je, navodno, napad lažirao jer nije bio zadovoljan honorarom u seriji “Empire”. Produkcija je kratko saopštila da će njegov lik biti “isečen” iz preostalih epizoda pete sezone, ali će ga, izgleda, vratiti!

“Ne znamo kako da završimo ovu priču bez njega”, navodi izvor iz produkcije. Šesta sezona serije biće i poslednja.

Nakon skandala oko lažiranja napada zbog traženja većeg honorara u seriji, hapšenja i optužnice koja je nosila više od 60 godina zatvora, glumac je u martu postao slobodan čovek.

Tužilac okruga Kuk kratko je saopštio da su sve optužbe protiv glumca odbačene jer “krivično delo nije bilo nasilno” i on nema istoriju nasilničkog ponašanja. Inače mu je pretilo do 60 godina zatvora!

Ipak, gradonačelnik Čikaga, grada u kojem se lažni napad odigrao, nazvao je odbacivanje optužbi “zamazivanjem pravde” i nagovestio da je reč o korupciji! Glumac je odradio samo 18 sati društveno korisnog rada, koji je podrazumevao ubacivanje pisama u koverte za jedno udruženje koje se bavi ljudskim pravima.

Izvor: Mondo

ČITAJTE:  LGBT likovi u crtaćima: Zašto je važno da oni postoje?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.