Dvojica muškaraca seksualno zlostavljala 13-godišnjaka


Dečak N. S. (13) iz Davidovca kod Kladova, kog su mesecima seksualno zlostavljala dvojica muškaraca, na saslušanju u policiji pravdao je jednog od njih, komšiju i daljeg rođaka N. S (19), tvrdeći da ga ovaj nije silovao, već su “imali dobrovoljan seks”!

Ovaj iskaz, međutim, neće mnogo pomoći dečakovom komšiji, jer ga u svakom slučaju čeka krivična prijava za obljubu deteta!

Kako se saznaje od izvora iz istrage, inspektori su bili šokirani kad su čuli kako dečak pravda Nenada, kom je u utorak, dan nakon hapšenja, određen pritvor do 30 dana!

– Osumnjičeni je u više navrata u poslednjih nekoliko meseci obljubio dečaka iz komšiluka. On je tužioacu kazao da će priznati delo, ali samo ukoliko dobije odgovarajuću nagodbu za manju kaznu. Međutim, dečak je na saslušanju kazao da ga Nenad uopšte nije zlostavljao, već su, kako je rekao, “samo seksualno bili zajedno”. Istraga tek treba da utvrdi kako su oni stupili u seksualne odnose – kaže izvor blizak istrazi.

ČITAJTE:  Modni mogul navodno godinama silovao mladiće

Ukoliko se dokaže seksualna veza između dečaka i mladića, N. S. (19) će se teretiti za obljubu deteta, za šta mu preti od tri do 12 godina zatvora.

Meštani Davidovca nerado pričaju o zlostavljanom dečaku, a o uhapšenom N. S. (19) imali su samo reči hvale.

– Mi u selu ne verujemo da je on to uradio! On je dobar mladić, nikada nije napravio nijedan izgred. Njegov otac je policajac i svi ga u selu znamo. On je dobar i vredan čovek, domaćin za primer – kaže meštanin.

Podsetimo, 13-godišnjeg dečaka iz Davidovca su poslednjih meseci seksualno zlostavljala čak dvojica muškaraca. Pored 19-godišnjeg komšije, mališana je obljubio i D. S. (35) iz susednog sela Kladušnica, koji je uhapšen krajem septembra i još se nalazi u pritvoru.

ČITAJTE:  Istopolni parovi u Estoniji mogu da se venčaju od Nove godine

Dečak se zbog zlostavljanja D. S. (35) u oktobru oko 15 dana lečio od trauma na Psihijatrijskoj klinici u Beogradu.

Međutim, čim se vratio kući u Davidovac, N. S. ga je u subotu pozvao da se nađu na obali Dunava, u jednom bunkeru, gde ga je ponovo obljubio. Mališan je potom sve ispričao svojoj majci, jer su ga psihijatri u Beogradu savetovali da od roditelja ne krije takve stvari, nakon čega je obaveštena policija i N. S je uhapšen.

Izvor: ALO


Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.