Dveri: Predložićemo zabranu promocije homoseksualizma i zabranu parade na 100 godina


Pokret Dveri predložiće novom sazivu Skupštine Srbije da usvoji „Zakon o zabrani promocije homoseksualizma maloletnim licima” i preporuku Vladi Srbije o zabrani Parade ponosa u narednih 100 godina, najavio je danas predsednik tog pokreta Boško Obradović.

„Jednostavno ne možemo da prihvatimo da dete treba da ima tatu i tatu, ili da se pre podne oseća kao muško, a popodne kao žensko. Ne želimo Beograd u septembru kao evropsku prestonicu promocije homoseksualizma, pornografije i svih drugih vidova izopačenosti koje se mogu videti na masovnim gej paradama širom sveta”, naveo je Obradović u saopštenju.

On je ocenio i da Evroprajd, čiji je Beograd domaćin u septembru, predstavlja „bezbednosni i zdravstveni rizik” i da ga treba otkazati iz tog razloga.

ČITAJTE:  Svetska banka: Ekonomija Srbije bi ojačala inkluzijom LGBT osoba

„Srpski pokret Dveri će se uključiti u sve parlamentarne i vanparlamentarne mirne i demokratske aktivnosti da ova najavljena septembarska sramota u srpskoj prestonici bude zabranjena”, kazao je predsednik tog pokreta.

Obradović je ocenio i da najavljena parada „nije ništa drugo nego produžena ruka NATO pakta u Srbiji i novi pokušaj daljeg urušavanja tradicionalnih, duhovnih, moralnih i porodičnih vrednosti”, prenosi Beta.

„Ne može biti slučajno to što zapadni centri moći širom sveta stalno kače LGBT zastave na svoje ambasade, jer je to očito nova totalitarna ideologija kojom žele da zavladaju svetom”, smatra Obradović.

Izvor: Politika


Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu.

One comment

  1. Ne razumem zasto je Bosko Obradovic prikazan nasminkan , ne mora da znaci ako je muskarac nasminkan da je gej .Ja se farbam i sminkam usta a nisam gej vec samo volim tako da izgledam .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.