Dubravka Mijatović ne želi da glumi lezbijku


Uloga koju Dubravka Mijatović igra u “Urgentnom centru” rađena je po liku doktorke Keri Viver iz serije “E.R.”, koja je homoseksualne orijentacije. Glumica je zahtevala da se taj deo serije promeni.

Snimanje druge sezone “Urgentnog centra”, koja je rađena po američkoj seriji “E.R.”, uveliko traje. Ni snimanje ovog serijala nije moglo da prođe bez problema, a jedan je napravila Dubravka Mijatović. Ona u seriji igra doktorku koja vodi računa o specijalizantima, a koja je u originalnoj verziji serije homoseksualne orijentacije. Dubravka je zahtevala da se iz serije izbaci da njen lik voli žene.

U originalnoj verziji ove serije Laura Ines tumači lik Keri Viver koji je odlično predstavila, a publika ju je dodatno zavolela nakon emitovanja. Dubravka je ipak dala jasne instrukcije šta ne želi da glumi.

ČITAJTE:  Venčala se srpska aktivistkinja Dragana Todorović

– Kada je pročitala scenario, Dubravka je imala samo jedan zahtev – da se ne otkriva koje je seksualne orijentacije njen lik. U scenariju je jasno otkriveno da je doktorka koju igra lezbijka, što ona nije želela da glumi. Pokušali su da je ubede da se scenario ne menja, ali je ona ostala dosledna svom stavu. Posle dužeg ubeđivanja reditelj je prihvatio da se Dubravkina uloga izmeni, tako da u seriji neće biti otkriveno da doktorka koju igra voli žene – rekao nam je izvor blizak produkciji “Emotion”, koja radi ovu seriju.

Naša ekipa zatekla se na snimanju “Urgentnog centra”, čije emitovanje publika željno iščekuje. Tog dana Dubravka je snimala svoje scene, ali nije bila raspoložena za intervjue, pa smo ostali uskraćeni za njeno mišljenje o ovom serijalu.

ČITAJTE:  Jelena i njena devojka žele da postanu majke

Pokušali smo i juče da stupimo u kontakt sa popularnom glumicom da bi prokomentarisala zašto je tražila da se izbaci ovaj deo iz serije, ali se do zaključenja ovog broja nije javljala na telefon.

Izvor: Blic


Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu.

One comment

  1. Naši glumci su zaostali, konzervativni, ma šta mi mislili o njima…Uz to, ovo je veoma neprofesionalno! Pa valjda ih na toj akademiji uče da glume svakojake likove, ako treba seljanku što okopava kukuruz, lezbejku ili zatvorenicu što je ubila muža…Nema za leba, a odbija uloge…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.