Dosije CIA otkriva: “Adolf Hitler je bio gej”


Adolf Hitler je neko vreme živeo u gej hostelu u Beču, tvrdi profil koji je CIA sastavila o nacističkom vođi. Godine 1943. nastao je dosje namenjen tadašnjem predsedniku SAD Frenklinu Delanu Ruzeveltu, u kome se navodi da je Hitler u isto vreme bio “homoseksualac i heteroseksualac”.

U dosjeu, koji ima 70 stranica, tvrdi se da je Adolfa Hitlera kasnije seksualno privlačio i njegov zamenik, Rudolf Hes, koji je, navodno, bio poznati transvestit.

Izveštaj je sastavio antropolog Henri Fild, odabrani član posebne ekipe stručnjaka koju je sastavila Bela kuća kako bi “iskopali” bilo kakvu vrstu informacija o najviše rangiranim nemačkim oficirima, posebno o Hitleru.

Dosje “pokriva” sve detalje “Hitlerove biografije”, od njegovog obrazovanja, preko opsesivnosti oko ishrane, načina ophođenja, najdraže muzike, do toga kako je radio i pripremao svoje govore.

ČITAJTE:  Solidarnost: Štrajk glađu LGBTQ+ mladića – potez čoveka koji je izgubio svaku nadu u institucije

Detaljno se bavi i analizom Hitlerove seksualnosti u vreme dok je živeo u Austriji, u svojim ranim dvadesetim, i bezuspešno pokušavao da se probije kao slikar.

Poznato je da je Hitler, od 1910. do 1913. godine, stanovao u hostelu za muškarce u ulici Meldemanštrase u Beču, gde su se održavale homoseksualne orgije. Napustio je hostel kako bi se odselio u Nemačku, nakon što mu je dodeljeno očevo nasledstvo.

OSS, služba koje je u vreme Drugog svetskog rata bila preteča današnje CIA, navodi da je “hostel imao reputaciju mesta gde su stariji muškarci tražili mlađe u potrazi za homoseksualnim užicima”.

Informacije o Hitlerovoj seksualnosti dao je i Ernst Sedžvik Hanfstangl, koji je dvadesetih i tridesetih bio Hitlerov prijatelj i čovek od poverenja. Vremenom, on je prestao da bude Hitlerov miljenik. Pobegao je u Veliku Britaniju, pa je ondande otišao u SAD odakle je i bio po majci. Tada je počeo da radi pomenuti tim stručnjaka Bele kuće, kome je davao informacije o Hitleru i njegovoj ekipi.

ČITAJTE:  Dženifer Kulidž se zahvalila "zlim gejevima koji su pokušali da je ubiju"

Izveštaj kaže da je Hitlerov afinitet prema Rudolfu Hesu bio sve jači i vrlo verovatno se “graničio sa seksualnim osećanjima”, nakon što su dvadesetih zajedno završili u zatvoru.

Prema izveštaju, to je dodatno dobilo na težini kada se saznalo da su homoseksualci iz hostela Hesa zvali “gospođa Ana”, da je on bio veoma otvoren po tom pitanju i da je bez kompleksa odlazio na balove odeven u “žensku odeću”.

Hitler je u dokumentima opisan kao “sadomazohistički tip muškarca sa jako izraženom homoseksualnom crtom”.

“Njegov seksualni život je dualan, kao i njegov politički život. U isto vreme je homoseksualan i heteroseksualan, socijalista i žestoki nacionalista, muškarac i žena”, piše Henri Fild.

ČITAJTE:  Grindr delio HIV status korisnika

“Iako je pravi Adolf Hitler potpuno neuhvatljiv dijagnostičarima, postoje određeni indikatori koji navode na to da je njegova seksualna situacija bila izvor neverojatnih frustracija”, navodi u dosjeu OSS-a.

Izvor: B92


Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu.

2 comments

  1. Vecina transvestita nema homoseksualni nagon vec samo heteroseksualni nagon .Ja sam transvestit potpuno heteroseksualne orjentacije .

  2. Ono što ne piše u članku, a što je veoma indikativno je što je Hitler naredio uklanjanje SA odreda, i ubistvo njegovog do tada najvernijeg pristalicu Ernsta Rema u “noći dugih noževa” 1934 godine…Navodno mu je smetala ogromna popularnost SA koja je pretila da ga zaseni, a u stvari je hteo da prikrije svoju vlastitu (homo) seksualnost , jer je očito Rem mnogo toga znao o Hitleru…Rem je bio okrutni nacista sa ožiljcima po licu, a uhapšen je tokom noći sa mladićem u krevetu.U ćeliji su mu ostavili pištolj sa jednim metkom kako bi se časno sam ubio…Kažu da su i drugi pripadnici SA odreda te noći uhapšeni dok su učestvovali u homoseksualnim orgijama.Takođe je indikativno da kasnije sa Evom Braun nije imao klasični brak , niti su imali dece, već se stalno izgovarao državničkim poslovima dok je Eva bila zbog toga duboko frustrirana.Po meni , on je bio od onih homoseksualaca koje zovemo “ego distoni”, koji ne prihvataju svoju seksualnost, šta više, u dubini svoje duše se stide toga šta su po prirodi i prave su “tempirane bombe” , veoma su impulsivni, puni mržnje, osvetoljubivi, što se i pokazalo u istoriji…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.