Dokumentarac: Vitni Hjuston je bila lezbejka


Na Netfliksu je moguće pogledati dokumentarni film o pevačici Vitni Hjuston, koji po prvi put donosi pravu priču o životu slavne pevačice.

Zove se “Can I Be Me”, odnosno “Mogu li da udem ja”, što joj je ujedno bila jedna od najučestalijih poštapalica. Ovaj kontroverzni i potresni dokumentarac iznosi mnoge informacije koje do sada nismo znali. Primera radi, zastrašuje činjenica da ju je oduvek kontrolisala manipulativna majka, koja je bila strašno ljubomorna na Vitni jer nikad nije ostvarila planetarni uspeh kao njena ćerka, a sama se bavila muzikom i bila je uticajna u crnačkoj zajednici u kojoj je Vitni odrastala.

Zatim, Vitni je bila u vezi sa svojom kreativnom direktorkom i prijateljicom iz detinjstva, Robin Kroford. Njihov lezbijski odnos trajao je čak 20 godina, i to uprkos braku slavne dive s pevačem Bobijem Braunom, pa je tako Robin živela s Vitni i Bobijem više od deset godina njihovog braka. Robin i Bobi su često bili u verbalnim i fizičkim okršajima, između ostalog zato što je Robin pokušavala da zašti Vitni, dok ju je Bobi stalno varao i tukao.

ČITAJTE:  Modni mogul navodno godinama silovao mladiće

Krofordova je na kraju dala otkaz i zauvek ostavila Vitni, posle čega se pevačica u potpunosti prepustila kokainu, koji joj je bio jedina pomoć u tome da se nosi sa razornim brakom i nezdravom porodičnom situacijom koja je na kraju kulminirala time da je Vitnin otac tužio pevačicu i tražio od nje milionske iznose. Pritom je zaboravio da ih je upravo Vitni sve zaposlila i hranila – od manipulativne majke, preko istog tog oca koji je donosio katastrofalne odluke po Vitninu karijeru, do braće koja su je i navukla na kokain.

Sve je ovo do neke mere podnosio i redovno gledao telohranitelj pevačice, a kada je upozorio na to da bi Vitni treba da ode na rehabilitaciju umesto da radi na karijeri, roditelji pevačice dali su mu otkaz. On tvrdi kako bi Vitni danas bila živa da je porodica doslovno nije rastrgnula na komadiće. Smatra i da se mogla izbeći smrt Bobi Kristine, ćerke koju je Vitni dobila u braku sa Bobijem, a koja je u 22. godini takođe nađena mrtva u kadi, praktično u istoj pozi i po scenariju kao i majka.

ČITAJTE:  Ijan Mekelen raskinuo sa 54 godina mlađim dečkom

Ipak, taman uoči lansiranja ovog dokumentarca, iscurile su neke nove informacije u vezi sa smrću slavne pevačice. Podsetimo, Vitni Hjuston nađena je mrtva u sobi na četvrtom spratu hotela Beverli Hilton na Beverli Hilsu, uoči dodele nagrade Gremi, u istom hotelu gde je održavana godišnja zabava uoči tog događaja, na kojoj je trebao da nastupi. Nove informacije, u vezi sa obdukcijom tela slavne pevačice, pokazale su da je njenoj smrti doprinelo zastrašujuće zdravstveno stanje.

Vitni je imala srčane probleme, proširenu arteriju i devijaciju septuma. U njenom telu je pronađeno čak devet različitih droga, na unutrašnjem levom laktu otkriveni su tragovi igle i ožiljci na dojkama nastali zbog implantanata. Nedostajalo joj je i 11 prednjih zuba, zbog čega je morala da nosi zubnu protezu. Još kada se uzme u obzir to da Vitni nije rasla kosa, kao ni nokti pa je mora da nosi perike i veštačke nokte, jedino što se može zaključiti jeste da joj je telo bilo u katastrofalnom stanju od kokaina.

ČITAJTE:  Bili Ajliš: "Privlače me devojke"

I premda ove informacije samo idu u prilog slici o Vitni kao o “običnoj narkomanki”, treba uzeti u obzir da je imala do tada nikad viđeni talenat i da, s obzirom na svoju porodičnu situaciju, nije ni mogla da završi bolje.


Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.