Didi J nastupila u gej klubu Mask Machine


Dijana Rokvić, poznatija kao Didi Džej, nakon višegodišnje karijere i brojnih nastupa širom Amerike, prvi put je nastupila u Srbiji, i to ni manje ni više nego u gej klubu. Kako je za Alo! rekla, sa velikim zadovoljstvom je prihvatila poziv organizatora jer je njena publika pretežno LGBT. Da je o svemu vodila računa do najsitnijih detalja svedoči činjenica da je na sebi te večeri imala korset u bojama LGBT populacije.

– Ovo je moj prvi nastup u Srbiji, ali sam do sada nastupala po Americi, u preko 20 gradova. Kada sam pevala u Arizoni na Gej prajdu bilo je preko 100.000 ljudi – kaže ona.

Dijana Rokvić jedna je od popularnijih pevačica i na društvenim mrežama, a njene izjave šeruju se u ogromnom broju. Tako je pre nekoliko dana njena izjava „Kome je vruće, neka kupi jahtu“ postala pravi hit. Ipak, kako nam je priznala, ona je samo citirala tuđu misao.

ČITAJTE:  Ijan Mekelen raskinuo sa 54 godina mlađim dečkom

– Videla sam Instagramu pre nekoliko godina taj citat i bio mi je smešan, kao i svima vama koji ste sada to prvi put čuli od mene. Vidim da su se usijale društvene mreže i to je dobro. Bitno je ljude nasmejati i zabaviti – kaže Dijana za Alo!.

Ne osvrće se na negativne i maliciozne komentare zluradih koleginica jer je, kako kaže, svesna sebe u svakom trenutku.

– Ne vidim razlog da me mrze jer nikoga ne ugrožavam. Istina je da sam uspela u Americi, ali ja želim i njima da uspeju. Srbija treba da bude ponosna na mene, kao i koleginice, što sam ostvarila takve rezultate – kaže Dijana.

ČITAJTE:  LGBT udruženje „Da se zna!“ najavilo tužbu protiv dnevnog lista „Alo“

– Mislim da zaslužujem da se ovde više prati moj rad jer nijedna pevačica nikada nije napravila uspeh kakav sam napravila ja. Nijedna od njih ne može da mi stane na crtu. Ja sam unikat, ne uklapam se u šablon i nikada nisam bila deo mase. Jedinstvena sam i radim stvari koje niko ne radi. Zato me Amerikanci i podržavaju i vole – nastavila je pevačica i otkrila da ne postoji koleginica sa naše javne scene s kojom bi ukrstila glas.

Izvor: ALO!


Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.