“Dan kad sam kod svog oca pronašla lažne grudi i periku”


Kendal Džener svojim vitkim telom i prirodnom lepotom sve više i više grabi do zvezda, a da je na dobrom putu dokaz je i naslovnica najnovijeg Voga. U jednom intervjuu je rešila da kaže javno sve što joj je na duši.

Naravno, među prvim pitanjima za “Buzz Feed” je bila promena pola njenog oca.

Sredinom prošle godine njen otac je promenio pol i kao da se preko noći pretvorio u prelepu Kejtlin. To je za sve sestre Kardašijan bio veliki šok, pogotovu za Kajli i Kendal.

“Znala sam da će imati i loše faze. Ali, sad je kod nje sve prirodno, a i ta promena mi nije toliko čudna. Ponekad pogledam sliku svog oca kad je bio momak, i to me čini malo tužnom. Morate da budete uz njih, morate da volite novu osobu. To je neka vrsta sreće u nesreći, ako to nije pogrešan način da se kaže”, rekla je ona.

ČITAJTE:  Američki predsednički kandidati razlikuju se u stavovima o LGBTQ pravima

Ona i Kajli su u početku, mislile da im otac vara majku. Ali, realnost je ipak bila drugačija.

“Naravno da je čudno kad vaš otac, koji je bio pravi muškarac, danas potpuno transformisan. To je definitivno čudno iskustvo. Kad smo videli tu šminku zaprepastile smo se. Nismo znale šta se dešava. U jednom trenutku je Kajli pomislila da on vara mamu, jer je imao kod sebe šminku i lak za nokte. Jednom prilikom smo pronašli čak neke veštačke grudi i perike”, dodala je ona.

Ali, pre samog Kejtlinog priznanja, Kendal je slučajno naletela na nju.

I ne, nije joj bilo dobro.

“Probudila bi se veoma rano, oblačila haljine i stavljala karmine, tako bi šetala kućom i to joj je bilo ‘za dobro jutro’. A, onda se vrati u telo starog Brusa, vodi nas u školu, provodi vreme s nama, najnormalnije. Tako sam se jednog jutra probudila u četiri ujutro kako bih popila vodu i ugledala svog tatu kako nosi periku, šminku i štike. Nije me video. Zaledila sam se. Molila sam se da me ne ugleda. Eto, ona ovu priču nije znala, sve do danas”, objašnjava manekenka i dodaje da je njena majka Kris sve ovo znala još nakon trećeg dejta.

ČITAJTE:  Usvojen zakon koji olakšava promenu pola

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.