Da su se autovali, ne bi zlostavljali mladiće


“Kevin Spejsi i Brajan Singer ne bi zlostavljali mladiće, da su mogli da budu iskreni prema sebi i priznaju da su homoseksualci,” smatra njihov kolega.

Glumac Ijan Mekelen (79) komentarisao je optužbe protiv Kevina Spejsija i Brajana Singera.

I Singer, i Spejsi optuženi su za više slučajeva zlostavljanja i silovanja mlađih muškaraca, od kojih su neki bili i maloletni. Spejsi je u svom “saopštenju” rekao da se ne seća incidenta, ali da se izvinjava mladiću koji ga je optužio i da razume kakav je to snažan utisak ostavilo na njega, da bi potom “ostatak prostora na papiru” iskoristio da prizna da je homoseksualac.

“U tih par slučajeva, reč je o ljudima sa kojima sam sarađivao – obojica su bili ‘u ormaru’. Svi njihovi problemi, i kao osoba i kada su u pitanju međuljudski odnosi, potekli su odatle,” rekao je glumac koji je još krajem osamdesetih na radiju otkrio da voli muškarce.

ČITAJTE:  Američki predsednički kandidati razlikuju se u stavovima o LGBTQ pravima

“Da su mogli otvoreno da žive svoj život, i svoje želje, ne bi počeli da zlostavljaju ljude. Iskreno, samo čekam da mene neko optuži za zlostavljanje,” rekao je on.

“Ako je pitanje da li bi ih trebalo ‘izbrisati’ iz Holivuda, ne znam odgovor. Da li vi kao publika želite da gledate nekoga optuženog za zlostavljanje? Da li ikada više želite da ih vidite? Ako je odgovor ne, jednostavno nećete kupiti kartu za bioskop ili uključiti televizor,” rekao je on.

Mekelen je izazvao burne reakcije ovim intervjuom, jer javnost ne uspeva da razluči da li je na strani optuženih glumca i reditelja, ili protiv njih.

ČITAJTE:  Trans muškarac ne može da dobije diplomu u Srbiji

Mekelen je igrao u Singerovim filmovima “Apt pupil” i “X Men”, i sa Spejsijem sarađivao dok je glumac bio na čelu londonskog pozorišta “Old Vik” u kojem je, kasnije će se ispostaviti, seksualno zlostavljao više od 20 zaposlenih.

Izvor: Mondo


Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.