Čovek koji je stao na stranu Spejsija: Bilo pre 10 god, nosite se

Ponašanje glumca Kevina Spejsa i njegove postupke osudile su brojne kolege. Prvi koji je stao na stranu optuženog za seksualno uznemiravanje jeste američki pisac Gej Talis koji je javno izneo svoje mišljenje o slučaju zavođenja četrnaestogodišnjeg Entoni Repa.

Pisac je oštro kritikovao glumce koji su ga optužili osvrnuvši se na Spejsijevu karijeru koje više nema, poredeći ga sa Dalaj Lamom.

“Voleo bih da govorim o Kevinu Spejsiju“, rekao je Talis u intervjuu za Vanity Fair navodeći da ga žali.

“Voleo bih da ga pitam kakav je osećaj ostati bez čitavog dostignuća teško sticanog tokom celog života zbog deset minuta nečega što se dogodilo pre deset godina“.

“Jako sam tužan i mrzim tog glumca koji je uništio njegovu karijeru. U redu, to se dogodilo pre 10 godina i više. Nosite se“.

Pisac je zatim uporedio dvostrukog dobitnika oskara sa Dalaj Lamom.

“Svako od nas u ovoj prostoriji je nekom trenutku uradio nešto čega se stidi. I Dalaj Lama je učinio nešto zbog čega se stideo. I Dalaj Lama treba da prizna… napišite to u vašem časopisu“, dodao je on.

Njegove izjave izazvale su burne reakcije na društvenim mrežama, jer niko do sada nije tako oštro i otvoreno stao na stranu Spejsija.

Izvor: B92

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.