Ćerka Majkla Džeksona i slavna manekenka u vezi?


Od kada su viđene zajedno u Londonu u veoma prisnom odnosu, mediji neprekidno povezuju Paris Džekson i Karu Delevinj.

Ćerka Majkla Džeksona Paris Džekson i slavna manekenka Kara Delevinj već mesecima slobodno vreme provode zajedno, a fotografije redovno objavljuju na društvenu mrežu Instagram.

Iako nisu otvoreno komentarisale prirodu njihovih odnosa, dovoljno je zaviriti na njihove društvene mreže i primetiti veliku prisnost među njima koja, po mišljenju mnogih, ipak je viša od drugarstva.

Poslednja Instagram priča, koju je objavila Paris, a na kojoj njih dve zajedno leže u krevetu i gledaju film, probudila je dodatne sumnje.


Posebno što njih dve gledaju film Carol koji prati dve žene potpuno različitog porekla koje se nađu u neočekivanoj ljubavnoj aferi u Njujorku tokom 1950. godina. Upravo zbog teme filma mnogi su taj video protumačili kao potvrdu da su Paris i Kara u emotivnoj vezi.

ČITAJTE:  Dragan Marković: Podneću zahtev da Srbija više ne učestvuje na Evroviziji

“Nema sumnje da među njima postoji iskra. Upoznale su se još na prošlogodišnjoj dodeli MTV filmskih nagrada i odmah su ‘kliknule’. Od tada se druže”, kazao je izvor za britanski “San”.

Čerka pokojnog kralja popa do sada je bila u vezama samo s muškarcima, dok je čuvena manekenka pre četiri godine javno otkrila da je biseksualnog opredeljenja.


Izvor: B92


Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.