Britanski multimilioner zaprosio bivšeg dečka svoje kćerke


Beri Drevit Barlov (50), jedan je od prvih javno deklarisanih homoseksualaca u Britaniji, koji je 1999. godine sa tadašnjim dečkom, Toni Drevit Barlov dobio blizance, preko surogat majke.

Kasnije su stekli zakonsko pravo da budu oboje imenovani kao roditelji na rodnim listovima blizanaca. Par, koji je poznat kao britanski “prvi gej tata”, rastali su nakon 32 godine duge veze, a i dalje žive zajedno u dvorcu od 6 milona funti.

Međutim, Beri je sada smuvao kćerkinog bivšeg dečka Skota Hačinsona, kog je i zaprosio u Hrvatskoj na ostrvu Hvar blizu Splita, a oni se spremaju da dobiju kćerkicu koja će stići u oktobru i rodiće je surogat majka.

Šafran (20) je Berijeva i Tonijeva kćerka i izlazila je sa Skotom (25), nekoliko meseci pre nego što se zaljubio u njenog tatu. Beri, koji je poreklom iz Mančestera, ali sada živi na Floridi, objavio je na internetu video romantične prosidbe, kom je psisustvovala i Šafran.

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

My baby x miss saffron x

Објава коју дели Barrie Drewitt-Barlow (@donbarrie) дана

Na snimku se vidi čamac ukrašen svećama i laticama ruža, šampanjcem i velikim srebrnim i dijamantskim prstenom.

Beri, koji je 2000. godine osnovao britanski Centar za surogaciju Amerike i Toni imaju oko 40 miliona funti. Pored Šafran i njenog blizanca Aspena imaju i još troje dece.

Toni će biti kum na krštenju Berijevog i Skotovog deteta.

“Oduševljeni smo što ćemo ponovo postati tate. Toni je takođe uzbuđen, mada to znači da je naš brak zaista završen nakon svih ovih godina, tako da je bio veoma gorak. Ali svi ćemo mi ostati da živimo pod istim krovom. Toni je tata, ja sam tata i dok je trenutno Skot očuh, on će uskoro postati tata. Srećni smo, želimo zajednički da uzgajamo svoju decu i to je sve što je važno. Ako to ljudi ne razumeju, to je njihov problem, a ne naš”, rekao je Toni.

Izvor: Mondo


ČITAJTE:  Nepoznata osoba polomila izlog Prajd Info Centra

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.