Boj Džordž: Zarobio sam i mučio muškarca

Čuveni pevač Boj Džordž (55) u jednoj emisiji progovorio je o najmračnijem periodu svoje karijere, kada je jednog muškarca držao zatočenog u svom stanu.

Pevač grupe Culture Club godine 2007 vezao je za zid Norvežanina Auduna Karlsena, koji je radio kao muška prostitutka, i udarao ga lancem. Njegov zatočenik je uspeo da se oslobodi i da pobegne na ulicu, dozivajući pomoć. Džordž je za to dobio 15 meseci iza rešetaka. U zatvoru je koristio svoje pravo ime, Džordž O’Daud.

Gostujući u jednoj emisiji, on je kroz suze ispričao da se kaje zbog svega, ali i da se nije izvini Karlsenu, jer smatra da to ništa ne bi promenilo.

Sam sam sebe poslao u zatvor. Rekao sam policiji zašto sam to u radio. Imao sam psihotičnu epizodu. Bio sam zavisnik od droge, tako da ne mogu sada da objasnim šta je dovelo do toga. Ali, rekao sam istinu, kazao je on i dodao:

Mislim da se ništa ne bi promenio kada bih mu se izvinio. Oduvek sam mislio da je dostojanstvenije da ne pričam o tome. Droga je kriva za sve. Ništa od toga se ne bi desilo da nisam bio na drogama.

Boj Džordž je priznao da je na heroin trošio 400 funti dnevno, a u zatvoru je uspeo da se skine sa narkotika. Navodno je tokom njegovog boravka iza rešetaka bilo angažovano dodatno obezbeđenje da bi pevač bio zaštićen, jer je strahovao da će ga drugi zatvorenici napasti jer je gej.

Progovorio je i o svojoj svađi sa Džordžom Majklom, kojeg je javno iskritikovao što se nije javno deklarisao kao homoseksualac dok je bio na vrhuncu slave osamdesetih godina. Majkl mu je uzvratio uvredama, pa njih dvojica nisu razgovarali 25 godina.

Nismo bili dobri prijatelji. Poznavali smo se kratko ranih osamedsetih. On se zvao Džordž pa mi je bio rival. Nekako smo se stalno sukobljavali, ali kad god bi se sreli uživo lepo smo se slagali. Nažalost, Džordžu nisi mogao da se približiš. Znam da su mnogi pokušavali da mu pomognu, ali on im nije dozvoljavao.

Izvor: Blic

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.