Bogati naslednik “Fijata” orgijao sa mladim žigolom

Jedan od naslednika bogatstva kompanije “Fijat” uhapšen je zajedno sa mladim žigolom u Njujorku tokom proteklog vikenda, this jer je lažirao sopstvenu otmicu.

Lapo Elkan (39), visit this najmla?i unuk ?uvenog ?anija Anjelija, healing “nekrunisanog kralja Italije” nije zadržan u zatvoru, ali ?e morati da se pojavi pred sudom jer je lagao da je otet.

Elkan, koji voli da se hvali lagodnim životom i luksuzom preko svoje strane na Instagramu, odleteo je u Njujork u ?etvrtak i vrlo brzo se sreo sa 29-godišnjim žigolom koga je upoznao preko interneta.

Njih dvojica su se provodili uz ogromne koli?ine alkohola, marihuane i kokaina tokom dva dana, a onda im je ponestalo novca.

Tada je bogataš smislio plan: Pozvao je svoju porodicu i rekao da ga je neka žena otela i da ga drži protiv njegove volje. Njegova navodna kidnaperka je planirala da ga povredi ukoliko joj ne plate 10.000 dolara otkupa.

Business calling time to ????????Again . #creativityeveryday #constantinovationistheessenceofbusiness

A photo posted by Lapo Elkann Official (@lapoindependent) on

Elkanova porodica je informisala njujoršku policiju o otmici, a policija je poslala istražitelje na mesto gde je trebalo da se obavi razmena.

?im su se pojavili Elkan i njegov pratilac, pojavili su se i policajci.

Good Friends are a Very Important part of Life .

A photo posted by Lapo Elkann Official (@lapoindependent) on

Elkan je optužen za lažnu prijavu, a njegov pratilac je pušten bez zapisa ikakvog prekršaja.

Ovo nije prvi put da se Elkan našao u centru skandala. On je poznat po koriš?enju droge, a 2005. godine nedugo pošto mu je umro deda, Elkan je umalo umro od predoziranja kokainom. Tada je na?en u ?etvrti u Torinu poznatoj po prostituciji.

Izvor: Blic

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.