Bili Ajliš: “Privlače me devojke”


Pevačica Bili Ajliš progovorila je o svojoj seksualnosti u intervjuu za magazin Variety.

Spekulacije, pa čak i optužbe da je gej pojavile su se nakon njenog spota za pesmu Lost Cause iz 2021. godine. Ona je tada u opisu na Instagramu sa slikama iza scene, napisala: „Volim devojke“, što je sada pojasnila. „Nikada nisam osećala da mogu da se povežem sa devojkama“, rekla je sada Ajliš. „Volim ih mnogo. Volim ih kao ljude. Privlače me kao ljudi. Zaista me privlače. Privlače me fizički. Ali takođe me zastrašuju i oni i njihova lepota i njihovo prisustvo“, objasnila je ona.

Dodala je da se nikada nije osećala kao žena. “Nikada se nisam osećala poželjnom. Nikada se nisam osećala ženstveno. Moram da ubedim sebe da sam, kao, lepa devojka. Identifikujem se kao ‘ona’ i slične stvari, ali nikada se nisam osećala kao devojka.”

ČITAJTE:  Igor Koruga: Plesnim performansom o queer nasleđu

Nedavno je raskinula sa dečkom Inače, pevačica je nedavno raskinula sa Džesijem Raderfordom (32), posle muzičkog festivala Koačela u aprilu. „Možemo da potvrdimo da su se Bili i Džesi sporazumno razišli i da su ostali dobri prijatelji“, rekao je pevačicin PR za Page Six tada.

Bili i Džesi su ostali podalje od očiju javnosti na pomenutom festivalu, nagoveštavajući da možda imaju problema u vezi, što je dodatno potvrdilo njeno pojavljivanje na Met Gali u maju bez partnera.

Podsećanja radi, njihova ljubavna priča počela je u oktobru 2022. godine, a javnosti je otkrivena na Instagramu u novembru iste godine.

Izvor: B92


Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.