Ben Višou: Vreme je da gej glumi Džejmsa Bonda


Tek što je izašao novi film o Džejmsu Bondu “Not time to die”, već se priča ko bi mogao da bude novi tajni agent 007, budući da Danijel Krejg odlazi u penziju kada je u pitanju ova uloga. Mnoge je iznenadio predlog glumca Bena Višoa.

U ovom filmu Ben Višou po treći puta glumi Q-a, šefa odeljenja zaduženog za proizvodnju tehnoloških novotarija kojima se služi Džejms Bond. Višo je homoseksualac, a u intrervjuu za magazin Altitude izjavio je kako bi voleo da vidi nekog pripadnika LGBT populacije u ulozi tajnog agenta.

– Bože, možete li to da zamislite. To bi bilo neverovatno. Naravno da bih to da vidim. Stvarno verujem da bi svi trebalo da poradimo na svetu u kojem bi svako mogao da glumi svakoga pa bi bilo baš uzbudljivo kada nečija seksualnost ne bi bila bitna za dobijanje uloge – rekao je Višo.

ČITAJTE:  “Srpsko nacionalno biće i druge priče” u knjižarama

On je dodao da bi to stvarno bio napredak za filmsku industriju.

– Mnogo toga se u svetu promenilo u poslednjih pet-šest godina. Videćemo, možda Bond zaista jednog dana bude gej glumac – zaključio je.

Na pitanje o tome ko bi voleo da igra tu ulogu, Višov je ukazao na nekoliko nadolazećih zvezda Holivuda kao potencijalne zamene.

Dao je pečat odobrenja glumcu “Lepotice i zveri” Luku Evansu i Bridgertonovoj zvezdi Džonatanu Bejliju iz serije “Bridgerton”.

– Oni su divni ljudi i smatram da su odlični glumci. Pitam se da li bi neko od njih to želeo – jer to nije samo zahtevna uloga, već je to zahtev da se kao Bond predstavite čitavom svetu, koji ima određenu simboliku. Pitanje je kako bi im to promenilo život – kaže on.

ČITAJTE:  Dodeljena Merlinka nagrada za najbolji kvir film na FEST-u

Izvor: Noizz.rs


Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.