Baletan otpušten zbog homofobije na Instagramu!


Baletan poznat po tetovaži Vladimira Putina dobio otkaz zbog uvreda na račun “muškaraca koji se ponašaju kao žene”.

Sergej Polunjin, plesač u svetu baleta poznat kao “loši dečko umetnosti”, dobio je otkaz u Operi i baletu Pariza zbog niza homofobičnih komentara na društvenim mrežama.

Polunjin je na svom profilu na Instagramu izvređao “muškarce koji se ponašaju kao žene”.

“Muškarci koji se bavite baletom, saberite se, na sceni je već jedna balerina, ne bi trebalo da ih bude dve. Muškarac bi trebalo da bude muškarac, a žena – žena. Muška i ženska energija prave balans. Postoji razlog zašto imate muda. I izvan baleta, muškarci, šta nije u redu sa vama? Žene preuzimaju ulogu muškarca jer vi nećete da ih jebete i zato što ste sramota za muški rod,” napisao je on, između ostalog.

ČITAJTE:  Danijel Krejg u izuzetno vrućim gej scenama oduševio kritiku

U još jednom bizarnom nizu postova, napao je gojazne ljude.

“Kada vidite nekoga debelog, lupite mu šamar. To će im pomoći i ohrabriti ih da smršaju. Nema poštovanja za lenjost,” napisao je on. Nedugo zatim, uprava Opere i baleta u Parizu mu je otkazala saradnju.

Polunjin je rođen u Ukrajini, a školovan u Rusiji, i važi za jednu od trenutno najvećih baletskih zvezda. Bio je u Kraljevskom baletu od 13. godine, i postao njegov najmlađi principal, a mnogi su ga poredili sa veličinama kao što su Rudolf Nurejev i Mihael Barišnjikov.

Veliki je ljubitelj Vladimira Putina, čak ima i tetovažu njegovog lika na grudima. Više puta je govorio i reči podrške Donaldu Trampu.

Izvor: Mondo

ČITAJTE:  Leposava Mijušković, zaboravljena književnica koja je pisala o lezbejskoj ljubavi

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.