Autovao se niški glumac Uroš Milojević


Svi koji su gledali predstavu “Neki to vole vruće” niškog Narodnog pozorišta uživali su u maestralnom glumačkom umeću mladog glumca iz Niša Uroša Milojevića. Za ulogu u toj predstavi dobio je i nagradu. Usledile su mnoge nove uloge i dodatni angažmani. I dok ubire plodove vrednog rada i simpatije publike, put ka glumačkim visinama doneo je i mnoge glasine kojima je ovih dana konačno odlučio da stane na put.

Ima 34 godine, glumu je diplomirao pre 10 godina, prošla godina je za njega bila uspešna, dobitnik je statuete ćuran za najbolje glumačko ostvaranje na „Danima komedije“, oprobao se kao televizijski voditelj, a bio je i voditelj Filmskih susreta, najviše simpatija pobrao je ulogom Džerija, odnsno Dafne u predstavi “Neki to vole vruće”.

ČITAJTE:  “Srpsko nacionalno biće i druge priče” u knjižarama

„Neću ni da se trudim da budem lažno skroman, lepo je naravno, sa druge strane ume da bude opterećujuće u smislu da treba prosto održavati poverenje kod publike i za kvalitet igranja te predstave i naravno ako pričamo o sebi za kvalitet uloga narednih, ali nekada i ja nisam zadovoljan kako sam uradio neku svoju ulogu ali bože moj, to je ono u rok službe“, kaže Milojević koji kaže da je važno da neka čovek povuče ručnu kočnicu, uspori tempo i uživa u postignutom uspehu.

Ipak ljudi koji ne uživaju u njegovom putu ka ostvarenju snova kažu da je njemu lako da ima vezu, odnosno leđa. Uroš priznaje da ima jake veze i leđa.

ČITAJTE:  Žrtva policijske brutalnosti započela štrajk glađu

„Moja leđa sam ja i moja porodica i moji prijatelji i tim redosledom“, kaže Milojević. Ta jaka leđa su tu i kada je ovih dana izašao sa podatkom da je biseksualac. Želeo je samo da stavi tačku na glasine, jer on jeste taj koji jeste na sceni i van nje.

Izvor: Nova.rs


Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu.

One comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.