Australijski plivač Ijan Torp raskinuo s dečkom


Legendarni australijski plivač Ijan Torp priznao je tokom jednog intervjua da je homoseksualac, a australijski mediji sada prenose informaciju da je slavni sportista raskinuo sa svojim dečkom.

O Torpovom seksualnom opredeljenju se pričalo tokom cele njegove karijere. On je u svojoj autobiografiji naveo da “nije homoseksualac i da su sva njegova seksualna iskustva bila strejt”.

“Privlače me žene, volim decu i želim porodicu jednoga dana… Znam kako izgleda kada vam tokom odrastanja govore šta ste, a onda shvatite da to nije stvarnost. Optužen sam da sam gej i pre nego što sam znao ko sam”, naveo je Torp u autobiografiji.

Torp, koji je jedan od najpoznatijih sportista Australije, pokušavao je da se navikne na novi život posle plivačke karijere i da se izbori sa neuspehom u kvalifikacijama za Olimpijske igre 2012. godine, a onda se prenela šokantna informacija da je plivač u vezi sa Rajanom Čeningom.

Sada australijski mediji bruje o tome da je par koji je imao u planu da usvoji dete – raskinuo! Povod za ovakve tvrdnje je bila činjenica da je Rajan ‘otpratio’ Torpa sa Instagrama.

“Ijan i ja bi voleli da postanemo roditelji. Ali nažalost zakoni u Australiji su komplikovani što se tiče usvajanja deteta od surogat majke za homoseksualne parove dok je u Kaliforniji to legalno. Voleo bih kada bi se neke stvari promenile i u Australiji, a ne da homoseksualni parovi moraju da putuju van svoje zemlje kako bi mogli da osnuju porodicu”, govorio je nedavno Torpov dečko.

Jedan od najboljih plivača svih vremena

Torp je na Olimpijskim igrama u Sidneju 2000. i Atini 2004. osvojio čak devet medalja u trkama slobodnim stilom, od toga pet zlatnih, tri srebrne i jednu bronzanu.

ČITAJTE:  MMA klub postavio natpis "stop homoseksualizmu"

On je osvojio 11 zlatnih medalja na svetskim prvenstvima, što je treći najbolji rezultat u istoriji plivanja. Ispred njega su samo Amerikanci Majkl Felps sa 26 i Rajan Lohte sa 15 zlatnih medalja.

Izvor: Kurir


Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.