Andreja Pejić optužena za polno uznemiravanje


Nakon što se podvrgla operaciji promene pola, Andreja Pejić iz Tuzle postala je jedna od najangažovanijih transrodnih manekenki na svetu.

Međutim, vodeća uloga u manekenstvu donela joj je i brojne neprijatelje koji su je protekle nedelje lažno optužili za seksualno uznemiravanje.

“Optužena sam da sam seksualno zlostavljala jednu ženu. U bilo kojoj drugoj situaciji, bilo kog drugog dana, smejala bih se ovoj blesavoj, čudnoj šali. Međutim, živimo u društvu gde svako na svakoga može da uperi prstom i preko medija ga optuži za uznemiravanje, uništi mu život i karijeru, što, priznaćete, već nije za šalu. Svi koji me poznaju, znaju da se predstavljam kao heteroseksualna žena”, napisla je ona na svom Instagramu i dodala da je lepši pol nikada nije privlačio.

Andreja je potom dodala da je devojku, koja ju je optužila za zlostavljanje, volela kao sestru i da nije očekivala da će joj uraditi ovako nešto.

“Upozoravali su me da na dobrom starom Menhetnu ne treba nikome verovati. Nisam želela da živim u paranoji i eto, saplela sam se. Doživela sam strašnu stvar od osobe koju sam volela”, istakla je ona i dodala da je njeno srce slomljeno, ali će se oporaviti.

Andreja Pejić ne želi da veruje kako je njena bivša prijateljica sama skovala taj plan, već da iza svega stoji jedan od najpopularnijih pokreta za zaštitu prava žena.

Ona je otkrila i da su optužbe za uznemiravanje bile propraćene pretnjama, kao i da smatra da će ovaj njen post doneti više štete nego koristi, ali ona ne želi ništa da krije.

Izvor: Mondo


ČITAJTE:  Prvi čovek kompanije Apple se pridružio klubu milijardera

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.