Ana Ćurčin zagreva za Still Corners u Domu omladine


Pre britanskog dream pop/synth pop benda STILL CORNERS, za čiji koncert 7. maja u sali Amerikana Doma omladine Beograda vlada veliko interesovanje, nastupiće naša poznata kantautorka Ana Ćurčin.

Ana je rođena u Bagdadu, odrasla je u Moskvi, ali živi i radi u Beogradu. Njena muzika je nežna i moćna, tiha i melodična, bučna i ritmična, leluja kroz indie-rock i folk i koketira sa ambijentom i bluzom. Aktivno svira od decembra 2012, a njenu muziku publika je mogla da čuje u Srbiji, regionu i širom Evrope.

Na binu Doma omladine ova sjajna kantautorka će 7. maja izaći sama, bez pratećeg benda, a svojom muzičkom magijom će nas sigurno na pravi način uvesti u ostatak sanjalačke večeri koju će prvi put u Beogradu prirediti Still Corners.

ČITAJTE:  Emi nagrade: Dreg kraljica je ukrala šou

“Radujem se da ću svojim nastupom otvoriti koncert ovog sjajnog britanskog dua koji nam donosi dream pop u beogradsko sivilo”, poručuje pre koncerta Ana.

Still Corners je projekat koji zajedno realizuju Greg Hjuz (Hughes) i Tesa Marej (Tessa Murray), pod uticajima koji obuhvataju vanvremenske eksperimente Vangelisa, ekspanzivne i filmske zvuke Enja Morikonea i glamurozni sint pop osamdesetih. Nakon EP-a „Don’t Fall in Love / Wish“, kao i albuma „Creatures of an Hour“, „Strange Pleasures“ i „Dead Blue“, prošle godine su objavili i svoje četvrto studijsko izdanje „Slow Air“.Turneja kojom promovišu album „Slow Air“ dovešće ih prvi put i u Beograd.

Izvor: Noizz


Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.