Adel platila venčanje svom gej prijatelju


Poznati američki komičar Alan Kar javno je rekao kako je pop diva Adel iz svog džepa platila njegovo venčanje sa partnerom Polom Drejtonom!

Naime, ono što je sve do njegove izjave bilo poznato javnosti jeste to da je Adel organizovala venčanje, ali niko osim njih nije znao da je Adel sve i platila. Alan i Pol venčali su se na imanju njihovog doma u Kaliforniji, u januaru 2018. godine.

– Bio je to vrlo poseban dan, ona je bila sjajna. Sve je uredila. Rekao sam joj: “Daj mi da platim nešto”, a ona je rekla: “Ne, ja plaćam”. Sve je ona platila – rekao je Alan u emisiji “The One Show”.

ČITAJTE:  U Grčkoj sklopljen prvi brak između dva muškarca

Sa bogatstvom od 125 miliona funti vrlo je izvesno da Adel nije ni osetila manjak zbog toga što je platila venčanje najboljeg prijatelja, ali je gest svakako više nego pohvalan.

– Adel znamo godinama i kada smo joj rekli da ćemo se venčati ona je rekla: “Mogu li ja, molim vas, da organizujem taj dan za vas?”. I tako je organizovala sve. Ona je najbolja, najslađa i najvelikodušnija osoba ikada! Kada smo stigli tamo videli smo veliki klavir za kojim je čovek svirao “Ordinary People” i onda je ona zapevala naše pesme za prvi ples. Bilo je apsolutno neverovatno! – ispričao je oduševljeni komičar.

ČITAJTE:  Premijer Grčke i 175 poslanika isključeni iz crkve zbog zakona

Izvor: Telegraf


Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.