Sanja Vučić napravila lom u gej klubu u Beogradu


Tačno dve nedelje otkad se našla na udaru podeljenih komentara zbog izjave o Evroprajdu, pevačica Sanja Vučić je nastupila u jednom prestoničkom gej klubu.

Naime, Sanja se, nadahnuta prepoznatljivom trans estetikom, opredelila za predimenzioniranu platinasto plavu periku sa rogovima i isuviše jaku šminku koja je njeno lice učinila jedva prepoznatljivim.

Na sve to, Vučićeva je nosila izazovni kostim prekriven plavim kristalima, pri čemu je bujno poprsje stavila u prvi plan, a ni lanci na telu nisu izostali.

Okupljeni su sa oduševljenjem dočekali nekadašnju “uraganku”, te su uglas pevali sa njom, a uzavrela atmosfera u klubu je bila znak da joj nije za zlo uzeto odbijanje da se uključi u raspravu o pravima LGBT zajednice u emisiji “Amidži šou”.

ČITAJTE:  Zeleno-levi front uputio Skupštini Predlog zakona o građanskom partnerstvu

– Ja sam liberalna i smatram da svako treba da iskazuje svoju slobodu, a ljubav je ljubav. O samoj paradi se ne bih izjašnjavala – izjavila je, podsetimo, pevačica u spomenutoj emisiji, da bi se zatim oglasila i na društvenim mrežama i objasnila da nije mogla da se nosi sa koleginicama Majom Nikolić i Vesnom Vukelić Vendi koje su govorile protiv Evroprajda.

– Volela bih da razjasnim neke stvari povodom večerašnjeg gostovanja, moram da kažem da mi je bilo jako neprijatno i nisam navikla na ton koji je emisija u pojedinim segmentima poprimila, i zato vođena time sam htela da izbegnem da budem deo polemike, prvenstveno jer sam došla drugim povodom. Oduvek sam bila saveznica, ljubav i jednakost će uvek imati moju podršku – napisala je tada Sanja na Instagramu.

ČITAJTE:  Da li će holivudska zvezda zameniti Hoakina Finiksa u filmu o gej romansi?

Izvor: Blic


Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.