Madona se pojavila na Prajd žurci u Njujorku


Njujork, SAD – Kraljica popa, Madona, pojavila se sinoć na Lady Land festivalu u Njujorku, koji je deo proslave Parade ponosa. Uz dominikansku zvezdu Tokišu i druge javne ličnosti, Madona je bila članica žirija u balrum takmičenju za mlade kvir umetnike, koji su plesali uz njenu pesmu “Vogue”.

Madona je poznata kao višedecenijska saveznica LGBTQ zajednice, a njeno zalaganje datira još iz osamdesetih godina, kada je otvoreno govorila o pandemiji AIDS-a među gej populacijom, što je tada bilo retkost.

Madonina muzika je obožavana od strane LGBTQ zajednice, pa nije iznenađenje što je ponovo odlučila da učestvuje u proslavi Mesečnog ponosa u Njujorku. Tokom žurke, izjavila je: “Posle mog rođendana, Prajd mi je najvažniji dan u godini,” što je dočekano ovacijama.

ČITAJTE:  Da li će holivudska zvezda zameniti Hoakina Finiksa u filmu o gej romansi?

Njena poslednja turneja “Celebration”, završena trijumfalnim koncertom pred skoro 2 miliona ljudi na plaži Kopakabana u Rio de Žaneiru, bila je omaž borbi za jednakost LGBTQ zajednice. Na ekranima su prikazivane slike onih koji su izgubili život tokom pandemije AIDS-a, kao i sa stounvolskih protesta.

Madona se ludo zabavljala na festivalu, posebno u društvu Tokiše. Ovo je prvo Madonino pojavljivanje nakon završetka turneje, a fanovi veruju da će uskoro moći da gledaju film o njenom životu, koji pevačica želi sama da režira.


Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.