Linkoln je spavao s više muškaraca nego žena


Najava za nadolazeći dokumentarac, “Lover of Men: The Untold History of Abraham Lincoln” bavi se kultnim američkim predsednikom Abrahamom Linkolnom, a zahvaljujući eminentnim stručnjacima i nikad pre viđenim fotografijama i pismima američkog predsednika film prikazuje detalje Linkolnovih “romantičnih veza s muškarcima”.

Kako piše Page Six, film se bavi istorijom ljudske seksualne fluidnosti i koncentriše se na duboke razlike između percipiranja seksualnosti u 19. veku i danas. Film prepričava važan deo američke istorije koji je često izostavljan i podstiče publiku da razmisli zašto imamo tako ograničen pogled na ljudsku seksualnost.

Ovaj film u režiji Šona Petersona istražuje Linkolnove navodne veze s muškarcima i uključuje intervjue s istoričarima s cenjenih Univerziteta poput Harvarda, Kolumbije, Brauna i drugih.

ČITAJTE:  Hoakin Finiks odustao od gej filma

“Linkoln je verovatno spavao s više muškaraca nego žena”, objasnio je jedan stručnjak.

Inače, ovo nije jedini medij koji se bavi sličnom tematikom u poslednje vreme.

Komičar Kole Eskola glumi Meri Tod Linkoln u novoj brodvejskoj predstavi “Oh, Mary!”, koja prati bivšu prvu damu SAD-a nekoliko nedelja uoči ubistva Abrahama Linkolna, a Varajeti je tu predstavu nazvao “nedvosmisleno najsmešnijom i najgej predstavom” koju je Brodvej video poslednjih godina.

Naime, Eskola, u kostimu nalik na Sredu Adams briljantno glumi Meri – besnu alkoholičarku i domaćicu oštrog jezika čije je snove o tome da postane zvezda kabarea srušio njen odsutni suprug, predsednik Abraham Linkoln.

Izvor: B92


Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.